Гладката кожа е на мода през всички сезони на година, но е още по-желана през лятото, когато наистина можете да оцените комфорта от дълготрайното обезкосмяване.

Мария Стоянова е лазерен терапевт в Amber Beauty Club с над 6 години опит в лазерната епилация и хиляди извършени процедури. С нея ви представяме няколко стъпки, които ще ви помогнат в избора на правилното място за лазерна епилация.

Направете проучване

Информацията, коментарите и отзивите в Google, Facebook и Instagram са важни и полезни, защото идват от реални клиенти. Отделете време да разгледате снимки преди и след лазерна епилация.

„Рекламните лица на Amber Beauty Club са нашите доволни клиенти. Те неколкократно са изпитали ефекта върху себе си и са щастливи да го споделят публично“, казва Мария.

Обърнете внимание на чистотата и хигиената в клиниката. В Amber Beauty Club строго се съблюдават и спазват всички санитарно-хигиенни стандарти и противоепидемологични мерки за превенция на вирусни инфекции.

Локация и паркинг

Когато избирате клиника за лазерна епилация, е разумно да бъде на удобна за вас локация. Наличието на паркинг е изключително предимство, защото спестява време и евентуални разходи за зона и изключва риска от поставяне от скоба. Изключително превъзходство на Amber Beauty Club е, че се намира в центъра на София и разполага с частен паркинг с над 10 паркоместа. Освен това клиниката им два входа, единият от които за клиенти, желаещи пълна дискретност.

Атмосфера и интериор

Винаги е за предпочитане да изберете клиника, която изглежда добре отвътре и отвън. Това ще превърне всяко ваше посещение в неповторимо изживяване. Освен че сградата, в която се помещава Amber Beauty Club, е паметник на културата с уникална архитектура, атмосферата отвътре оставя посетителите релаксирани и ги потапя в красиво безвремие.

Технологията има значение

Докато проучвате местата,  научете повече за апарата за лазерна епилация и помолете за повече информация как работи и защо е най-добрият за вас. Не се колебайте да попитате дали е преминал клинични изпитания, защото това е гаранция за безопасност и качество. В Amber Beauty Club лазерната епилация се извършва с 3D платформата Soprano Titanium на израелската компания Alma Lasers. Тя е 5-та генерация технология с над 18 милиона пациенти по света. Съчетава трите най-ефективни дължини на вълната на лазера (диоден, Nd: Yag и Александритен) в един-единствен апликатор за безкомпромисен резултат. Това е изключително предимство на технологията, защото в зависимост от кожата на пациента, терапевтът може да избира най-подходящия режим, включително и при по-тъмни кожи с тен. Което прави платформата приложима целогодишно. Апаратът е носител на престижния Оскар в естетиката Best New Treatment за 2019 г. на международната платформа My Face My Body.

Цената

Възможно е в някои центрове цените да са по-ниски или по-високи от други. Задължително е да се информирате дали качеството на предоставяната услуга съответства на цената. По-добре е да инвестирате малко повече средства за услуга в сертифицирана клиника, за да сте сигурни, че  ще получите ефективна епилация с иновативна и безопасна лазерна технология под грижите на квалифицирани специалисти с доказан опит. В Amber Beauty Club можете да получите пакетни предложения за желана зона с гъвкави планове за плащане. Цените са конкурентни в сравнение с други водещи клиники, като получавате висок клас обслужване с най-новата технология Soprano Titanium, чиито дълготрайни резултати са подкрепени с клинични проучвания.

www.amberbeautyclub.com

Facebook Twitter Google+

0 Коментара