Юни ни посреща с хладната си, но чиста и свежа прегръдка. Справедливо ни носи повече топлина, слънчеви часове и желание за баланс. Онова състояние, в което живеем тук и сега, без тревога за изминаващата месеци и без очаквания, мисли и тревоги за бъдещето. Нека в средата на пътя си в тази календарна година си благодарим за възможността да избираме. Животът е избор, път и движение. Избирайте го всеки ден, като единственото, което имате. Бъдете добри! Прощавайте! Обичайте! Ценете себе си! Падайте, ставайте, но продължавайте! Вървете…

От астрологична гледна точка ни очаква динамичен, вълнуващ и харизматичен месец. Говорейки за сили, енергия, лично удовлетворение и надежда ще погледнем към Слънцето.

До 21-ви юни, Слънцето ще носи надежда и повече успех за родените във втора и трета декада Близнаци, Везни и Водолеи. Няма да подмине със своите подаръци и родените под втора и трета декада Овни и Лъвове. Всички те ще се радват на повече подкрепа в плановете, добро настроение и лично удовлетворение. Повече почивка и липса на излишно натоварване трябва да си позволят в този период, родените под втора и трета декада Раци, Стрелци и Риби. За тях ще бъде разумно да извършват рутинните си задължения и да избягват нови начинания.

След 21-ви юни,

Слънцето ще носи лекота, късмет

и напредък в делата на родените в първа декада Раци, Скорпион и Риби. Те могат да очакват реализирани планове, повече спокойствие и хармония в делата. Отдадени на почивка и рутина трябва да бъдат родените в първа декада Овни, Везни и Козирози. Те трябва да използват периода за да довършат започнатите дела и да обърнат внимание на собствените си интереси.

Говорейки за комуникация, движение, информация, разбирателство, срещи и дела ще се обърнем да видим какво ни предлага Меркурий.

Сайтът на астролог Венета Матева

На 30-ти май, Меркурий навлезе в ретроградна фаза и ще остане в нея до 24-ти юни. В тези период избягвайте нови начинания, подписване на нови договорни отношения, покупки и ремонти на техника и автомобили. Времето е подходящо за ревизия и анализ на стари дела.

Престоят на любопитния младеж в знак Близнаци през целия месец ще се отрази най-много на родените във втора и трета декада Близнаци, Водолеи, Везни, Овни и Лъвове. Те могат да очакват объркване в делата и отношенията. Помислете дали не е време да промените старите начини на мислене и действия. Обмислете всичко онова, което правите и

направете нова стратегия за действие.

В търсене на любов, разбиране, хармония, финансови възможности и успехи в личен и професионален план нека се обърнем към предложенията на Венера.

До 3-ти юни, планетата на любовта и хармонията ще раздава успехи и разбирателство на родените през последните 5 дни – Близнаци, Везни, Водолеи, Овни и Лъвове. Периодът ще им донесе приятни изненади в личен план, хубави емоции, малки подаръци и успешни бизнес сделки. Повече усилия за разбирателство и хармония в този период трябва да положат родените през последните 5 дни – Стрелци, Риби и Деви. Тях съветвам да отложат разговорите и решенията в личен план. В бизнес план ще се наложи да проявят търпение, дипломация и повече усилия.

Между 3-ти и 28-ми юни,

Венера ще раздава любов и лекота

в плановете на всички Раци, Риби, Скорпиони, Деви и Телци. Те ще бъдат настигнати от сбъднати мечти, здраве и разбирателство. Ще се радват на осъществени планове, лекота и лично удовлетворение. Лишени до известна степен от разбиране и подкрепа ще бъдат всички Овни, Козирози и Везни. Тях съветвам да се радват на малките неща и да отложат уреждането на лични отношения за друг период.

След 28-ми юни, принцесата на зодиака ще навлезе в царството на знак Лъв. Това ще донесе мир, спокойствие, любов и успех в бизнес план на родените в първа декада Лъвове, Овни и Стрелци. По-внимателни и предпазливи в преговорите трябва да бъдат родените в първа декада Водолеи, Скорпиони и Телци.

Ако търсим енергия, заряд, бързо развитие и мотивация трябва да погледнем към Марс, който до 11-ти юни ще се мотае в дома на знак Рак.

Това положение ,въпреки ретроградният Меркурий, ще донесе бързо развитие в делата на родените в трета декада Раци, Скорпиони, Риби, Деви и Телци. На вихрушка от информация,

заряд, амбиция, желание, страст

и развитие ще се радват изброените знаци. Съобразете се с изброените до момента периоди и действайте. Сега е момента да наберете скорост и да препуснете през задачи и ангажименти. Липса на мотивация и реализация могат да имат родените в трета декада Козирози, Везни и Овни. Те могат да очакват резултати от започнати дела и им предлагам да се насладят на спокойствие и грижа за себе си.

След 11-ти юни, огненият младеж ще се настани в палавия дом на знак Лъв. Там го очаква разнообразие, нови емоции, повече забавления и любовни предложения. Тази позиция ще донесе енергия, мотивация и желание за развитие на родените в първите 15 дни – Лъвове, Овни, Стрелци, Везни и Близнаци. Оставете живота да ви предложи, това което е решил. Забавяне в делата могат да очакват родените в първа декада Козирози, Овни и Везни. Тях съветвам да не приемат лично случващото се и да бъдат търпеливи в търсените резултати.

На 10-ти юни ни очаква Слънчево затъмнение и новолуние, на 19 градуса в знак Близнаци. Това новолуние ще ни даде възможност да си поставим

нови цели, мечти и хоризонти.

Тези желания, искания и търсения ще бъдат по-силни и ще имат развръзка в следващите от 6 до 12 месеца. Бъдете внимателни в заявката на мечтите си, защото това новолуние ще сложи началото на важни периоди в живота ви. Затъмнението ще бъде усетено най-много от родените на 10, 11 и 12 – май, февруари, октомври, август, април.

На 24-ти юни ни предстои да преминем през пълнолунието в знак Козирог, което ще се случи на 3 градуса в знака. Пълнолунието е процес на освобождаване от излишни дела, хора и мисли. Тази фаза на луната ни кара да обмислим отношенията си по темите свързани с оста Козирог-Рак. Това събитие ще изиска да направим баланс между дома, семейството, любимите ни хора и желанието ни за кариерно развитие,

издигане и преследване на мечти.

От 17-юни, планетата благодетел Юпитер, навлиза в ретроградна фаза до 22-ри октомври. Това ще ни накара да преразгледаме делата свързани със знаците Риби и Водолей. Периодът ще донесе не просто желание за лично развитие и промяна, а и търсене на начини това да се случи.

Така магичен и изпълнен с варианти, възможности и чудеса юни ще очаква нашите мисли и действия да го направим специален, значим и смислен.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара