SHISEIDO представя VITAL PERFECTION Concentrated Supreme Cream, който повдига, оформя и уплътнява зрялата кожа от първата седмица – разработен специално за специфичните нужни на жените над 60 години, които живеят живота си на пълни обороти. Защото потенциалът няма възраст, както вярват в японската марка.

Concentrated Supreme Cream събира в себе си най-доброто от антиейдж науката на SHISEIDO. Той ефективно третира специфичните проблеми на кожата, с които се сблъскват жените над 60 г. – загуба на плътност, драстично отпускане, неравен тен, загуба на блясък и общ дискомфорт.

Този продукт черпи от три области на научната експертиза, в които проучванията на марката са световнопризнати:

Невронаука

Изследването на пряката връзка между нервната система на тялото и кожата и ролята на тази връзка в кожната регенерация.

Кожна микроциркулация

Неразделен елемент в проучването на Shiseido, което стартира преди повече от 20 години. Според него, кръвоносната система е един от индикаторите на остаряването.

Признатите широки познания на Shiseido

относно отпускането на кожата, базирани на проучване на лицевите мускули, които отслабват с годините, както и относно загубата на плътност в кожната структура, причинена главно от намаляване на колагеновите влакна.

За да се запазят контурите и чертите на лицето, от съществено значение е да се запази активността на мускулните влакна. SHISEIDO е една от първите козметични марки, които таргетират подобряването на качеството на мускулните структури на лицето.

SHISEIDO избира нов екстракт от шафранка, за да създаде SafflowerRedTM. Тази патентована активна съставка силно таргетирано подобрява качеството на жизненоважната кръвоносна система, което е съществено за снабдяването на кожата с хранителни вещества и кислород. SafflowerRedTM подобрява еластичността на кожата и забавя прогресирането на признаците на стареене.

Биологична стимулация

Екстрактът от бърнет, лечебно растение, което расте в полетата и планините в Япония, стимулира активността на контрактилните структури, които се борят с отпускането на кожата.

Механична стимулация

Скулптуриращият метод е техника за тренировка на мускулите, специално разработена от SHISEIDO за поддържане на лицевите мускули в тонус и превенция на отслабването на тъканта.

Със затворена уста наклонете главата си назад, за да изпънете врата си и останете в това положение за 10 секунди.

Дръжте главата си наклонена назад, свийте устни и останете така 10 секунди.

Разтеглете ъглите на устата си навън и останете така 10 секунди.

Като се има предвид ускореното намаляване на невросензорните функции с възрастта, ReNeuraRED TechnologyTM, използвана в повечето продукти за грижа за кожата против стареене на SHISEIDO, играе още по-важна роля в новия Vital Perfection Concentrated Supreme Cream. Тя подпомага естествената регенерация на кожата и осигурява бързи и дълготрайни резултати срещу признаците на стареене.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара