Седмицата е благоприятна за романтични запознанства, страстни срещи и подобряване на съществуващите връзки. Марс и Венера са в съвпад във Водолей и дават експлозивно количество енергия, както и високо ниво на конкуренция между партньорите.

Съществуващите проблеми във връзката се проявяват ярко, но положителната страна на това е, че можете да подредите всички въпроси, които ви измъчват и дълго време не сте намирали решение. Въздушният знак Водолей се свързва с интелектуалната сфера и ви подтиква да обсъждате теми, да търсите изход, да сключвате споразумения.

През седмицата хората и финансовите институции са по-склонни да се разделят с пари. Това е много добро време за започване или разширяване на бизнес, особено в областта на съвременните технологии, козметичната индустрия, развлеченията. Но не бива да се забравя, че през този период се увеличават и финансовите рискове, тъй като се появяват нови схеми за получаване на пари по измамен начин.

На 19 февруари в 06:13 ч.  Слънцето навлиза в знака на Риби. Транзитът увеличава интереса към изучаването на себе си, философията, религията, духовността. Това е период на тайни афери, интуитивни открития, романтика и любовни истории.

На 23 февруари в 09:29 ч. Меркурий започва транзит през знака Риби, където има статут на изгнание и падение. До 10 март много хора могат да извършат нелогични действия, тъй като през този период е трудно да подредят мислите си. На творческите личности Слънцето и Меркурий в Риби носят вдъхновение и насърчават продуктивната дейност.

На 24 февруари в 14:30 ч. Пълнолунието в Дева на фона на твърдия аспект на Венера с Юпитер създава конфликтна атмосфера, често заради пари. Възможно е да възникнат проблеми в отношенията с чужденци или в чужбина. Умереността и самоограничението в този ден ще имат благоприятен ефект върху хода на делата.

Овен

Ще възвърнете самочувствието си, предишната си енергичност и смелост, нещата вървят съвсем гладко. Предприемачите спокойно ще продължат да разширяват бизнеса си, на дневен ред са различни операции с недвижими имоти. Време на обещаващи възможности, активизирайте контактите с колеги и партньори от чужбина. Възможно е и успешно делово пътуване. Струва си да помислите за популяризиране на бизнеса си, може би в интернет пространството. Много служители ще обмислят възможността да напуснат работата си, за да се реализират.

Телец

Това е чудесно време да си намерите занимание и да станете самостоятелно заети, като предоставяте различни услуги на клиенти от разстояние. Повечето бизнесмени от вашия знак ще бъдат тясно ангажирани с въпроси, свързани с търговска собственост. Може да става въпрос за разширяване на офис и складови площи, както и за други организационни мерки. Във финансово отношение седмицата е благоприятна. Разходите са доста високи, но заделянето на малки суми ще ви помогне да се чувствате по-уверени за утрешния ден.

Близнаци

За много представители на вашия знак основните събития може да се случат в семейните и романтичните отношения. Втората половина на седмицата е по-трудна от тази гледна точка. Съпрузите ще имат разногласия по различни причини: различни приоритети, желание да потиснат другия, за да постигнат своето, финансови затруднения. Възможни са и проблеми с родители или по-възрастни членове на семейството. А ако се стигне до развод, ще има трудности с разделянето на съвместно придобитото имущество.

Рак

В професионалната сфера и в областта на парите, като цяло, всичко е благоприятно. Но събитията в личния ви живот са съпроводени със силни изблици на емоции, които няма да стихнат до края на месеца. През този период сте застрашени от хормонална недостатъчност, която ще се прояви в емоционална нестабилност, промени в настроението, депресия. Свободните хора трябва да вземат под внимание, че новите познати, които се появяват през тази седмица, едва ли ще бъдат надеждни хора – те могат да ви наранят, оставяйки неприятни спомени.

Лъв

Решителността и смелостта могат да разсеят всякакви страхове, а вие се нуждаете от тях сега. Възползвайте се от поговорката: „Направи това, което трябва, и бъди такъв, какъвто ще бъдеш“. Седмицата е благоприятна за професионални и бизнес дела. Планетните взаимодействия благоприятстват вашата енергия, бързина и оригиналност на мисленето, а с такъв набор от качества ще можете да заобиколите всеки съперник и да преодолеете препятствията. Не забравяйте навреме да покажете любовта си към партньора в живота!

Дева

В допълнение към благоприятното развитие на нещата в професионалната сфера ще имате чудесна възможност да покажете проектите си пред обществеността. И дори да се наложи да похарчите много пари, това ще си заслужава. Отношенията с колеги и бизнес партньори ще се стабилизират, възможни са конструктивни преговори, пътувания, обсъждане на бъдещи проекти и успешно разрешаване на стари казуси. Романтичните отношения са вълнуващи и по-интензивни от всякога. Отношенията с далечни и близки роднини ще се стабилизират.

Везни

Звездите са особено благоприятни за представителите на творческите професии – блогъри, лектори, автори, художници, живописци: те са сигурни в популярността и добрите си доходи. Въпреки успешното развитие на нещата в професионалната сфера, парите не са толкова добри. И то не заради ниските доходи, а заради разходите, които надхвърлят размера на печалбата. Седмицата ще донесе притеснения за децата, тъй като техните нужди от семейния бюджет ще отнемат голяма сума пари. Не са изключени дребни ремонти, покупка на апартамент и подобрения в дома.

Скорпион

Свободните хора ще искат да се върнат при бившия романтичен партньор, но е по-добре да се откажат да общуват с провалената любов, в противен случай този опит ще донесе само разочарование. Женените двойки ще трябва постоянно да доказват своята лоялност с комплименти, подаръци, признания в любов. В по-голяма степен това важи за края на седмицата, когато всеки ще открие истинската същност на своя партньор. Усилията ви във връзката ще царят едва забележимо, но все пак спокойствие.

Стрелец

Здравето ви сега не е в опасност и можете спокойно да се наслаждавате на живота, без да се ограничавате в нищо! Повечето от събитията ще се пренесат в плоскостта на личния живот, а на работното място ще се наблюдава пълно спокойствие, дори е възможен лек застой в бизнеса. За развитието на кариерата и бизнеса сега е важно ясно да планирате действията си, като внимателно обмисляте всяка стъпка. Наетите служители може да се сблъскат с интриги в екипа и конкуренция, но, както се казва, „търпението и трудът ще преодолеят всичко“.

Козирог

Най-добрата стратегия ще бъде да се поддържа баланс във всички ситуации. А те ще бъдат напълно непредсказуеми, бурни и стресиращи. Потърсете баланса в себе си – вие и само вие можете да се справите с най-силните кризи. Добри печалби са възможни от бизнес с чуждестранни компании. Голям късмет в кариерата очаква младите, смели и много динамични хора, които са изпълнени с амбиция и желание да покоряват върхове. Те трябва да дадат гласност на себе си чрез реклама, социални мрежи, чрез приятели.

Водолей

Вероятни са конфликти с бизнес партньори, като причината за тях може да са спорове за собственост или въпроси, свързани с разпределението на печалбата. Отношенията с колеги от чужбина като цяло се развиват добре, днес тази посока изглежда доста положителна. Предприемачите е вероятно да имат правни проблеми, ако вече са имали такива в миналото. Освен това трябва да бъдете по-внимателни към подчинените си и да проверявате работата им по-внимателно. Във финансово отношение седмицата може да се нарече средна или неутрална.

Риби

Парите пристигат в стабилен режим, но пробив на материалния фронт не се очаква. Личният живот достига ново ниво и въпреки студеното време сърцето ви е изпълнено със страст. Въпреки това не очаквайте спокойствие в тази сфера: за хармонични отношения ще трябва да работите усилено, като внимателно проверявате чувствата си. Любовта между вас и партньора ви все още е силна, но степента на нажеженост е толкова висока, че и най-малкото недоразумение може да предизвика буря. Брачните двойки трябва да се погрижат за домашните дейности.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара