И сред богатите, и сред бедните има добри и не толкова добри хора. Въпреки това има моменти, когато богатият мъж е много по-неподходящ за връзка от този, който не се откроява с впечатляващи финансови възможности

Парадоксално е, но понякога богатството на мъжа е вредно за взаимоотношенията. Желанието на мъжа да харчи пари надясно и наляво далеч не винаги е гаранция за щастлив живот с него.

Когато богатството е плюс

Единствената възможност приказно богат мъж да ви направи щастливи, е когато е станал такъв, докато вече е излизал с вас или е бил женен за вас. Още по-добре би било, ако сте взели пряко участие в това – например, сте го подкрепяли по всякакъв начин. Според статистиката, такива бракове се провалят в по-малко от 10 процента от случаите.

Когато хората постигнат нещо с общи усилия, това ги обединява. Мъжът, когото сте направили богат, е голям успех и за вас. Такъв съпруг може да ви боготвори и уважава цял живот.

Недостатъците на богатия мъж

Той е алчен

В повечето случаи богатите са страшни скъперници. Те могат да ви правят скъпи подаръци по време на ухажване, но не трябва да очаквате това в брака или в сериозна връзка, защото почти винаги приказката свършва. Мъжете са много ревниви към капитала си, особено ако парите са дошли наготово от родителите или нещо подобно. Богатите не винаги са дребнави, но рискът е голям. Не мислете, че ако всичко е наред в началото, тогава ще плувате в злато цял живот.

Той е взискателен

Богатите имат една неприятна черта – изкривено възприятие за света на бедните и необезпечени хора. Смятат, че всеки, който не е успял да им дорасне във финансово отношение, е мързелив или глупав. В този случай ще трябва да изтърпите унижение и да слушате безкрайните му съвети как да живеете правилно. Богатите имат жажда да критикуват това, което не разбират, така че ще трябва да правите всичко по начина, по който вашият богат партньор се нуждае.

Склонен е към изневяра

Богатите мъже обичат да покоряват нови върхове и да печелят сърцата на жените. Парите отварят всички врати за тях – огромен брой дами са готови на среща, ако това им гарантира финансово благополучие. Това изкушение привлича много мъже с пари. Така че, колкото по-млад е вашият богат мъж, толкова по-голяма е вероятността да не сте първата, втората или дори третата дама на сърцето му.

Единственият начин да уцелите два заека с един куршум е да направите съпруга си богат и успешен. Ще ви трябва любов, разбиране, както и търпение. Но резултатът ще си струва.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара