Вълнението и състезателният дух са невероятно качество на човешката природа! В много отношения благодарение на него се поставят световни рекорди, правят се най-големите открития, правят се излитания в кариерата, изграждат се бизнес империи. В романтичната сфера вълнението и съперничеството също играят важна роля. И има 6 знака от Зодиака, за които хазарта е много повече, отколкото за останалите.

Овен

Неговият път са кариерни подвизи и градене на авторитет! Той върви към целта си, оставяйки зад себе си съперници, придобивайки необходимите знания и непрекъснато се усъвършенства. В пристъп на вълнение Овните не знаят как да спрат – веднага щом изпълнят мечтата си, пред тях се разкрива нов хоризонт от възможности. През целия си живот те се движат от връх на връх, с невероятна страст, в очакване на нови победи.

Близнаци

Близнаците обичат да се срещат с нови хора и да пътуват. Те не се уморяват да откриват две неща за себе си: многообразието на света и дълбините на човешкото сърце. Близнаците непрекъснато се опитват да „прегърнат необятното“, придобивайки все повече връзки – приятелски, социални, бизнес. Комуникацията за тях е истинско удоволствие, защото така те получават необходимата информация и научават заобикалящата действителност, като в същото време запазват за себе си вечния аромат на новост. В желанието си да научат всичко, да проверят всичко и да изпитат всички емоции на света, Близнаците са готови безразсъдно да се състезават с всеки – само и само да бъдат първи.

Лъв

Лъвът е ненадминат „играч“ в полето на успеха и постиженията! Вярно е, че понякога крайният резултат не е толкова важен за него, колкото процесът, в който той може напълно да покаже своите таланти и да покаже своята ерудиция. И това не е изненадващо, тъй като самите Лъвове са свикнали да съдят хората предимно по техните постижения. Човек с авторитет в очите на Лъва е този, който е постигнал успех, издигнал се е от нулата и е проправил пътя си сам. Ето защо представителите на тази зодия непрекъснато безразсъдно се стремят към върха – те копнеят да са безусловен авторитет за останалите.

Стрелец

Стрелецът е човек, който просто обича риска и хазарта! Например, в любовта той често предпочита най-недостъпните партньори – именно поради тяхната непристъпност или способността да се състезават до насита. В това е трудно да го надминете: Стрелецът майсторски знае как да се отърве от съперниците, като е безспорен победител в надпреварата за сърцето на любимия човек.

Като цяло Стрелците във всички сфери на живота обичат да изпреварват, така че често стават спортисти, политици, шоумени, борсови брокери, където вълнението им позволява да постигнат отлични резултати. Случва се обаче да заседнат и в игрални заведения, където им е трудно да спрат.

Козирог

Козирогът е истински кариерист, загрижен за постиженията и материалното благополучие. Тези практични хора изобщо не са склонни да работят за идея, за тях е важно да усетят плодовете на собствения си труд. И колкото по-тежки са тези плодове, толкова по-добре. Следователно, Козирогът безразсъдно и бързо върви нагоре по кариерната стълбица, оборудва живота по всякакъв възможен начин и натрупва средства. Представителите на тази зодия знаят със сигурност, че парите обичат сметката, затова често се оказват кандидати за високоплатени позиции и показват невероятни професионални умения.

Водолей

Водолеят е невероятно пристрастен към всичко свързано с общуването, приключенията и придобиването на нови знания или нова информация! Като гъба той попива новини и умения, забелязва нюанси и е добре запознат с хората. Водолеите са отворени към нови познанства, обичат да пътуват в голяма компания.

Самият живот се превръща в забавна история за Водолея, която може да бъде безкрайно изживяна в различни лица, разбрана и усетена от различни гледни точки. В търсене на нови преживявания, знания и умения, Водолеят е като хазартен колекционер, възхищаващ се на новите си съкровища.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара