Онези от вас, които, също като нас, изповядват любовта си към страхотните и висококачествени парфюми, със сигурност знаят, че въпросът, свързан с тяхното носене, далеч не се изчерпва само и единствено с притежаването на многообразие от аромати. Никак не е достатъчно да разполагаме с достатъчно варианти за различните поводи и ситуации. Не по-малко важно е и да знаем кои са най-правилните начини за носене на любимите ни благоухания. Ако тази тема не ви е особено позната, то не се бойте – посъветвахме се със специалистите в парфюмерията и те с радост се съгласиха да споделят с нас важна и съществена информация.

Висококачествените парфюми, които често обозначаваме като маркови, притежават няколко съвършено важни характеристики – те се радват на наличието на само първокласни съставки в съдържанието си, издръжливи са в продължение на часове и постепенно и елегантно разкриват всичките си ароматни акорди. Разбира се, ако искаме да им помогнем максимално да разгърнат потенциала си, то е важно да знаем как най-правилно да ги нанасяме. Именно това е целта и на днешната ни статия – добре дошли на едно вълнуващо ароматно пътешествие.

Впръскването на оригиналните парфюми на правилните места е важно за максимално силното долавяне на аромата им

Както вече споменахме, при създаването на парфюми дизайнерите се стремят да предложат на многобройните си клиенти и почитатели наистина висококачествен продукт. За целта те селектират и подбират най-добрите съставки, които да влязат в съдържанието на есенцията. Връхните, средните и базовите нотки в парфюмерията са структурата на аромата, която дава възможност на марковите парфюми непрестанно да се развиват върху кожата на клиента и да го изненадват с вихър от акорди и ухания.

Разбира се, от съществено значение е и дали ще подберем точните места, на които да нанесем любимите си парфюми. Не се бойте – специалистите добре са проучили въпроса и с радост днес споделят с нас как е най-правилно да нанасяте ухания.

Основното правило гласи следното – ръководете се най-вече по местата, които излъчват пулс. Перфектните локации по тялото за нанасяне на парфюми си остават китките, зоната зад ушите, ключиците, вътрешността на лактите и коленете. Правилно е никога да не търкате мястото след впръскване – може и да си мислите, че така успявате да разнесете есенцията, но всъщност не постигате нищо повече от това да разрушите молекулярната структура на уханието. По този начин драстично намалявате дълготрайността на парфюма.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара