На 18-и януари предстои непредсказуемата планета Уран да излезе от своята ретроградна фаза, която започна на 21-ви август 2021 г. Време е планетата носител на промяна да продължи своето пътуване през уютния дом на знак Телец.

Свалянето на ретроградните окови се случва в пълен синхрон с пълнолунието в знак Рак. И двете събития говорят за изкореняване на вредни навици, обвързаности и зависимости. Време е да внесем нов смисъл в дните си и да потърсим своята свобода в отношения и занимания.

Сайтът на астролог Венета Матева

Уран изобразява импулса, свободата, независимостта, новаторството, желанието да излезем извън рамката, да напуснем сигурността, да се хвърлим в новото без страх и съмнения, да рискуваме, да изненадваме, да откриваме, да бъдем различни, да търсим себе си, да се сбогуваме със статуквото и да се борим за вътрешното си усещане за щастие.

В ретроградната си фаза Уран носи повече търпение и забавя изброените стремежи. Спира импулса за развитие, промяна и някак послушно подрежда мислите ни, като ни кара да чакаме и приемаме случващото се. Уран има мисията да носи идеи и неговата ретроградна фаза ни даде прекрасна възможност да ги подредим без риск и бързане.

След 28-ми януари е време да извадим на повърхността и да сложим пред себе си, онези хрумвания, които отдавна сме отлагали за да се превърнат в сбъднати мечти. В директна фаза енергията на Уран дава смелост и решителност. Кара ни да преследваме цели и мечти. В същото време искам да обърна внимание на експанзията, избухливостта и своенравното поведение на яркия младеж Уран. Той не обича да бъде послушен и винаги ще намери начин да ви изненада, с риск това да не ви хареса. Тези качества и поведение може да станат и наши. Бъдете внимателни и започвайте смело нови занимания и проекти, без излишен риск. Бъдете подредени в делата си и използвайте импулса на Уран разумно и градивно. На емоционално ниво ще се усеща лекота в ежедневието, успокоение и канализиране на енергията.

Най-силно събитието ще бъде усетено от родените в първа и втора декада Телци, Козирози, Деви, Риби и Раци. Те ще имат смелост да реализират плановете си. Време е за промяна! Родените в първа и втора декада Риби и Раци ще имат раздвижване в делата, нови възможности и смели идеи.

Родените с Асцендент Водолей ще се чувстват по-спокойни и уверени в пътя си.

Родените в първа и втора декада Скорпиони, Водолеи и Лъвове е възможно да усещат неудовлетвореност и липса на възможности за промяна. Не приемайте затворената врата пред вас драматично. Потърсете други възможности и не се отказвайте да търсите своя начин да бъдете щастливи.

Желая успех, лекота и спокойствие на всички!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара