Eucerin разработи парфюмен комплекс, подходящ за суха кожа, за да добави аромат в избрани продукти от серията си за суха кожа UreaRepair PLUS. Новата Eucerin® UreaRepair PLUS Пяна за лице и тяло съдържа лек, приятен аромат, което я прави още по-желана част от рутината ни. Същевременно формулата ѝ е богата на урея като естествен хидратиращ фактор и серамиди, които укрепват липидната мантия на кожата и по този начин ѝ помагат да възстанови бариерната си функция.

Сухата кожа като самостоятелно явление или съпътстваща друго състояние се среща при над една трета от хората в активна работеща възраст. Това е едно от най-честите оплаквания на пациентите на дерматолозите. Козметиката и медикаментите за суха кожа обаче по правило не могат да съдържат аромат, тъй като парфюмите са един от най-значимите алергени и биха обострили състоянието. Същевременно регулярното нанасяне върху кожата е ключов фактор за подобряване на състоянието ѝ. И все пак как да нанасяме често лосион с урея, който въпреки невероятните си хидратиращи свойства, не се отличава с приятен аромат?

Eucerin® идва на помощ с откритие на парфюмен комплекс, който едновременно е безопасен за сухата и раздразнена кожа и намалява възпалението и сухотата. Ин витро тестове показват, че употребата на продукти, съдържащи тези аромати, води до намаляване на проинфламаторните агенти в кожата. Същото е доказано и при ин виво проучване чрез тест с повторно сухо бръснене в продължение на три дни поред. Прилагането на парфюмния комплекс като част от продукта доказано намалява раздразнението на кожата.

Тази парфюмна композиция Eucerin добавя в новата Eucerin® UreaRepair PLUS Пяна за лице и тяло с аромат. Тя ефективно и нежно почиства кожата, без да я изсушава, като оставя единствено усещане за мекота и гладкост. Преживяването се допълва отлично от лекия, успокояващ аромат на пяната, получен с помощта на съставки с противовъзпалителни свойства. Урея и други естествени хидратиращи фактори са в основата на формулата. Пяната е подходяща за възрастни, хора със зряла кожа, диабет, както и за деца над 3 години. За още по-добър резултат, нанесете подходящ лосион от същата серия.

Eucerin® UreaRepair PLUS Лосион за тяло с 5% урея с аромат е предназначен за суха, загрубяла кожа и отлично допълва употребата на пяната. Съдържа урея, серамиди и други естествени хидратиращи фактори. Формулата задържа вода в кожата и укрепва липидната ѝ структура, за да ѝ помогне да възстанови защитната си функция.

Лосионът облекчава незабавно симптомите на сухота и осигурява интензивна хидратация в следващите до 48 часа. Съдържа лек аромат, за който спомагат деликатни към кожата съставки с противовъзпалителен ефект. Кожата е хидратирана, усеща се гладка и мека.

UreaRepair PLUS е серия от продукти от Eucerin, ориентирани специално към проблемите на сухата и особено суха кожа. Псориазис, диабет, бременност, прием на медикаменти, просто сухота, предизвикана от прекомерно използване на неподходящи измивни средства или наследственост – независимо от причината, резултатът е суха кожа. За да адресира нуждите ѝ, Eucerin влага във формулата на UreaRepair PLUS хидратиращи съставки – урея, която се съдържа естествено в нашия организъм и е мощно хидратиращо средство, и липиди – серамиди и други, които помагат за укрепване на бариерната функция на кожата. UreaRepair PLUS обещава незабавно облекчаване симптомите на сухота и отлагане на появата им с до 48 часа. Продуктите Eucerin® UreаRepair PLUS съдържат между 5% и 30% уреа, като изборът на концентрация зависи от нивото на сухота на кожата.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара