Пълнолуние в Рак – махнете всичко излишно!

На 18-и януари, в 1:48 часа, ще настъпи първото за тази година пълнолуние, на 27 градуса, в знак Рак.

Луната е най-бързо движещото се небесно тяло и нейните фази са изключителни важни за живота ни. Тя е женското начало, нощта, Ин енергията, емоциите, чувствата и това, което подсъзнателно носим дълбоко в душата си.

Сайтът на астролог Венета Матева

Пълнолунието се свързва с процес на освобождаване, ревизия на делата и отношенията, разделяне и сбогуване с хора, навици, чувства и действия. Всеки от нас има определен потенциал и бюджет да приема и дава на другите.

Представете си как пазарувате без мярка и пълните кошницата си с прекалено много продукти, които на касата не може да платите. Взимате неща, от които нямате нужда, но искате да притежавате. Забравяте за важните неща и обръщате внимание на незначителните. Имате малко покупки и скромна сметка, а на касата искате да платите много и така да покажете колко сте богати. Така в стремежа си да даваме, понякога не преценяваме какво губим. В стремежа си някой да бъде щастлив, не виждаме, че той няма нужда от това. Очакваме не обещани неща и се губим в собствените си страхове. Не умеем да се пазим или сме прекалено загрижени за себе си. Случва се! Важното е да се променяме, адаптираме и учим от собствените грешки и постижения. Важно е да благодарим, да се извиняваме и да прощаваме.

Фазата на Пълнолунието идва за да направим този баланс, който ни е жизнено необходим и важен. Пълнолунието ни дава възможност за монолог със себе си и само от нас зависи дали ще създадем най-правилното си решение. Слънцето в Козирог ще изиска от нас да осъзнаем какво излишно правим в работата си и какво заема времето ни и ни пречи да бъдем по-успешни, мотивирани и градивни. Луната в Рак ще ни помоли да не забравяме, че сутрин отиваме към работното си място, благодарение на здравия сън, топлата закуска и хората, които ни подкрепят в къщи.

Балансът между дома и кариерното израстване е задачата на това Пълнолуние. Задачата изисква фокусиране над важните неща и премахване на излишни думи, крачки, мисли, идеи и изисквания.

Събитието ще има мощната и категорична подкрепа на планетата Плутон. Това партньорство ще ни даде изключителна сила и желание за промяна със стартиращ процес на промяна на навици, приоритети, отношения и занимания. Оставете на прага на изминаващата година, всичко което ви тежи. Обичайте, простете, забравете, потърсете и дайте шанс на любовта в сърцето ви да намери път.

Събитието ще бъде усетено най-много от родените между 17-ти и 19-и януари и юли. Те могат да изпитват повече напрежение, нервност и неразположение. Избягвайте взимане на важни решения и крайни избори.

Времето на Пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма. Бъдете близо до природата, движете се и бъдете грижовни към себе си. Занимавайте се с любими дейности и избягвайте спорове и конфликти.

Операции не се препоръчват на 17, 18 и 19 януари! Усвояването на лекарства е много по-ефективно!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара

ОЩЕ ОТ шесто чувство

Абонамент