След 50-годишна възраст жените наблюдават видими морфологични промени в лицето си. Кожата започва да се отпуска, а лицевите контури вече не са добре очертани. Скулите хлътват, кожната структура е неравномерна, видимите бръчки стават по-дълбоки. Лицето губи хармония и изразителност.

liftissime_groupБлагодарение на дългогодишния си опит, Лаборатории LIERAC идентифицират основната причина за морфологичното стареене при жените – загубата на клетъчна кохезия.

За да отговорят най-добре на нуждите и очакванията на тези жени, LIERAC разработват нова противостарееща линия –  LIFTISSIME, която осигурява 3D лифтинг действие, преоформя овала на лицето, възстановява обема, изглажда дълбоките бръчки и възвръща младежкия свеж вид на лицето.

Формулата е базирана на патентования комплекс Cell-Junction, който комбинира три активни съставки – екстракт от минзухар, растителен пептид и биотехнологичен серамид, които таргетират клетъчната кохезия, за да възстановят обема и осигурят лифтинг в три измерения.

Комплексът Cell-Junction стимулира протеина перлекан, който има ключова роля в баланса на лицето, благодарение на две основни функции: действие върху кохезията между кожните слоеве и действие върху кохезията между клетките във всеки слой на кожата.

 

 

Интензивен лифтинг серум

VISUEL_LIFTISSIME_SERUM

 

Осигурява незабавен лифтинг ефект, изглаждане и запълване на видимите бръчки, възстановяване на обема и преоформяне на лицевия контур. Съставът е обогатен с биотехнологичен реструктуриращ агент, който стимулира производството на колаген и еластин в кожата.

 

 

Дневен & нощен крем – нормална към суха кожа

LIERAC - LIFTISSIME Creme Soyeuse

 

 

Осигурява интензивно 3D лифтинг действие, преоформя контурите на лицето, възстановява обема и запълва дълбоките бръчки. Обогатен с цвят от гардения тиаре за дълготрайна хидратация.

 

 

Дневен & нощен крем – суха и много суха кожа

VISUEL_LIFTISSIME_NUTRI_CREME_RICHE (1)

 

 

Осигурява интензивно 3D лифтинг действие, преоформя контурите на лицето, възстановява обема и запълва дълбоките бръчки. Обогатен с масла от ший и какаови зърна с подхранващо действие.

 

 

Нощен крем – всички типове кожа

VISUEL_LIFTISSIME_NUIT_CREME

 

Нощен крем, подходящ за всички типове кожа, който осигурява интензивно 3D лифтинг действие, преоформя контурите на лицето и възстановява обема. Обогатен с растителна смола, която възстановява обема и масла от арган и слез, които възвръщат плътността на кожата през нощта.

 

 

Околоочен гел-серум

VISUEL_LIFTISSIME_YEUX_OUVERT

 

Серум, който стяга и повдига клепачите, изглажда бръчките и освежава погледа. Съставът е обогатен с комплекс от албиция и ванилова трева със стягащо действие и екстракт от див чемшир против подпухване и тъмни кръгове.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара