С покупката на един прекрасен крем за ръце с масло от кайсия и карите от L’Occitane ще подкрепите УНЕЦЕФ в борбата с детската слепота, която може да бъде предотвратена.

Партньорството между френската козметична марка с УНИЦЕФ е вече от 6 години. То има за цел да подобри превенцията на детската слепота по целия свят, като раздава на деца на възраст от 6 месеца до 5 години 2 жизнено важни дози витамин А, които са от съществено значение за имунната им система.

През 2017 г. L’Occitane и неговата фондация започнаха партньорството си с УНИЦЕФ за подпомагане на финансирането на международни програми за добавки с витамин А, като осигуряват минимум 1 милион евро на година. Фокусът е върху три държави, в които дефицитът на еитамин А  е особено разпространен – Мианмар, Папуа Нова Гвинея и Боливия. Благодарение на първите три години от партньорството повече от 4 милиона деца вече са получили необходимите дози витамин А всяка година.

През 2020 г. фондация L’Occitane поднови това партньорство за още три нови години и го разшири по целия свят. Благодарение на удължаването на партньорството още 3 милиона деца ще получават две дози витамин А годишно 

Тази година L’Occitane предлага солидарен крем за ръце с карите и кайсия, приходите от който отиват за каузата.

Крем за ръце с карите, обогатен с масло от кайсия, който дава на кожата ви любовта, от която се нуждае. Кайсиите са известни със своите многобройни съединения, включително витамин А, който е от съществено значение за здравето на очите. Богат на масло от карите (20%), този крем спомага за подхранване, защита и омекотяване на ръцете.

Цена – 16 лв.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара