Kiehl’s Since 1851, нюйоркският бранд, създател на висококачествена грижа за кожата и косата, стартира първия си онлайн магазин в България.

Уебсайтът предлага серии с ефективни и дерматологично тествани решения като Ultra Facial Cream, Creamy Eye Treatment with Avocado и Midnight Recovery Concentrate.

Новият онлайн магазин е удобен, лесен за използване и се стреми да възпроизведе дигитално преживяването във физическите магазини на Kiehl’s. С усъвършенстван потребителски интерфейс, предназначен да направи пазаруването онлайн пълноценно изживяване, уебсайтът е оптимизиран за мобилни телефони и настолни компютри. За да улесни процеса на сърфиране и навигация за потребителя, онлайн магазинът предлага лесна навигация в различни категории като най-продавани, нови продукти, продукти против стареене, специални оферти и подаръци.

Продуктите на Kiehl’s са формулирани така, че да гарантират високото качество на грижа за кожата, което клиентите са свикнали да получават от 1851 г. насам. Поддържайки фармацевтичните си традиции, продуктите за грижа за кожата на Kiehl’s са научно формулирани, за да предпазват, възстановяват и укрепват кожната бариера, да предпазват кожата от увреждане и да ѝ помагат да задържа влагата. Съдържащи единствено високи концентрации на най-изящните естествени съставки, формулите на Kiehl’s доказано дават видими резултати. За да имате кожа с по-здрав вид, са нужни само няколко минути дневно.

В центъра на преживяването при продуктите на Kiehl’s e уникалният, богат опит на компанията, който представлява комбинация от козметични, фармацевтични, билкови и медицински познания и умения, придобити и развити през поколенията. Всичко това е включено в състава и производството на специалните продукти и средства на Kiehl’s. В днешно време от Kiehl’s посвещават усилията си на това да осигурят на своите клиенти качествени продукти за кожа и коса, формулирани с помощта на напреднала технология и използващи уникалните формули, с които е известна компанията.

kiehls.bg

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара