От 27-ми юни, планетата на любовта и хармонията Венера, с широка усмивка и приповдигнато настроение, ще навлезе в знак Лъв и ще остане в неговия дом до 22-ри юли.

По време на гостуването си в знак Рак през последния месец, Венера успя да покаже повече онази част от себе си, която говори за нежност, разбиране, топлина, уют и спокойствие. Не мисля, че Венера се е чувствала зле в дома на знак Рак, но смятам, че ни накара бъдем по-съчувствени и грижовни отколкото ни се иска.

Време е за голямата сцена, публика и аплодисменти…

Венера носи със себе си нежността, вълшебната хармония, неподправената красота и естествената усмивка, която стопля и отваря врати. Престоят ѝ в знак Лъв ще ни донесе положителен заряд и желание за приключения. Време е Венера да изключи котлоните на печката и да свали симпатичната си престилка, оставяйки я за дълго в кухненския шкаф. Време е за повече щастливи мигове далеч от дома.

Сайтът на астролог Венета Матева

Доверете се на прекрасното време, дългия ден, приятелите и възможностите, които ви предлага животът. Не забравяйте, че животът е миг, а енергията на знак Лъв, може да превърне този миг в

незабравимо пътуване и преживяване.

Марс, като истински кавалер вече написа сценария на представлението, разлепи плакатите и заяви своите намерения, влизайки на 11-ти юни в знак Лъв.

Венера и Марс ще бъдат заедно в знак Лъв до 20-ти юли. Забавлявайте се, радвайте се, обичайте и не очаквайте нищо, защото разочарованието и огорчението идва, когато имаме надежди и очаквания. Опитайте се като децата да се радвате на малките неща, да виждате щастието навсякъде и да не се страхувате от нищо.

Между 5 и 10 юли Венера ще прави напрегнат аспект с Уран, който е възможно да предизвика раздразнителност и желание за взимане на крайни решения в

търсене на свобода и независимост.

В този период бъдете въздържани в действията и думите си.

До 8-ми юли Венера ще влезе в спор с ретроградния Сатурн. Това е възможно да ни изправи пред решения свързани с бъдещето ни в личен и професионален план. Ако нещо е ред да бъде приключено и променено го направете. Към всичко останало подходете с разбиране и търпение. Ако имате необходимост проведете дълго отлагани разговори и срещи. Потърсете и другата гледна точка и се опитайте да постигнете баланс в решенията си. По този път не забравяйте себе си, защото вие сте всичко, което имате и понякога компромисите не са нещо полезно и необходимо.

Огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен ще имат щастието да се насладят на онзи

изгрев в сърцето си,

който ще ги зареди с много любов, разбиране и висока оценка. Ще усетят топлината на Венера, която ще им донесе позитивно настроение, щастливи мигове и неочакван късмет.

Везните и Близнаците ще намерят път към щастието, късмета и личното удовлетворение.

Телците, Водолеите и Скорпионите, трябва да положат повече усилия за да потърсят и намеря любовта, която със сигурност е някъде около тях. Бъдете по-търпеливи към хората, които обичате. Не харчете излишно и правете повече компромиси.

Всички останали знаци ще се радват на лекота, спокойствие и комфорт.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара