Национална мрежа за децата стартира своя дарителска платформа nmd.bg/dari. Вече 15 години най-голямото гражданско обединение в полза на децата работи за по-щастливо детство, а неговите 140 организации членове с над 10 хиляди специалисти помагат на повече от 140 хиляди деца и 76 хиляди семейства годишно.

“В борбата ни за по-добра държава за децата трябва да се включи цялото общество. Затова призоваваме всички граждани, родители, активисти да подкрепят дейността на Мрежата и да станат месечни дарители, за да продължим заедно да помагаме на децата на България”, каза Георги Богданов, изпълнителен директор на  Национална мрежа за децата.

Със събраните средства организацията ще се бори за по-добри закони и работещи институции, така че всички деца да имат семейство, да бъдат здрави, да ходят на училище,

да се радват на дом и закрила.

За да растат уверени и независими млади хора, ние трябва не само да се застъпваме за тях, но и да чуваме тяхното мнение и техния глас. Това е целта на първата дарителска кампания „Заедно за децата“, в която може да се включите с DMS DETE на номер 17777. С нея ще се осигурят средства за участието на 60 деца и млади хора в две събития на Национална мрежа за децата –  Годишна среща и Voice it, които се провеждат с участието на младежка мрежа Мегафон. Тези събития  дават възможност на децата да обсъждат важни за тях теми заедно с възрастните, да се включват в различни активности, които ги

развиват като личности,

да участват в социално ангажирани дейности, дискусии и уъркшопи. Вашата щедрост ще помогне на 60 деца да направят още една стъпка към по-доброто си бъдеще!

Лице на кампанията е известната водеща Мария Силвестър, която традиционно се ангажира с благородни и значими социални проекти.

Ако споделяте каузата за по-щастливи деца, подкрепете Национална мрежа за децата с месечно дарение на nmd.bg/dari  и с DMS DETE на номер 17777.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара