Предстоящата седмица е много отговорна и предизвикателна, носи стресови ситуации, разкрива неприятни моменти от миналото. Напуснали сме аурата на затъмнението от 25 март, но все още оставаме в неговия коридор. Трябва да обърнете внимание на чувствата и мислите си, да не бързате да вземате съдбоносни решения, тъй като те ще повлияят на събитията през следващите 6 месеца.

Седмицата от 1 до 7 април попада в периода на коридора на затъмненията. Опитайте се да не изяснявате отношенията. Съсредоточете вниманието си върху красивите неща и създайте хармонично пространство около себе си. Това не е най-ефективното време за целенасочени действия, тъй като от 1 април Меркурий навлиза в ретроградна фаза. Прекомерната активност е изпълнена с грешки и гафове.

1 април е ден на непредсказуеми ситуации (не непременно негативни), тъй като е в средата на периода между затъмненията. Хората, чиято карма не е обременена, може да получат неочакван бонус или подарък. Внимавайте да не попаднете под чужд натиск. Ще се появят хора, които искат да докажат властта си със сила или да използват изнудване. Денят може да разкрие неприятни емоции от дълбините на подсъзнанието.

На 5 април в 06:00 ч. Венера навлиза в Овен до 29 април. Много хора стават напористи, стремят се към независимост, а действията им често са импулсивни и неефективни. До края на седмицата е необходима предпазливост във всичко, за да посрещнете слънчевото затъмнение в Овен на 8 април в добро настроение.

Повече за астрологията можете да намерите в канала в YouTube на астролога Марина Скади (Марина Соколова).

ОВЕН

Изискванията ви се увеличават, но прекалената взискателност, както към себе си, така и към другите, няма да доведе до добър резултат. Колкото повече бързате, толкова повече пречки и ограничения възникват. Възможно е да се сблъскате с аварии, грешки, наранявания и отговорности, които внезапно се натрупват. Разбира се, това ще ви вбеси. Контролирайте емоциите си и ще можете да „търкаляте планини“. Опитайте се да преговаряте с хората около вас, вместо да ги поставяте пред свършен факт.

ТЕЛЕЦ

Седмицата ще ви донесе разочарования: ще ви се струва, че сте недооценени, желанията ви не са задоволени както трябва и т.н. Не вярвайте на чуждите обещания! И бъдете реалисти за собствените си възможности. Вашата управителка Венера се чувства некомфортно в Овен, провокирайки конфликти и капризи. Ако планирате да организирате генерално почистване и да въвлечете в него домашните, то първо попитайте за техните планове. В противен случай вместо чистота в къщата ще се получи скандал и дълготрайна обида.

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица сте склонни да се поддавате на слабости, да харчите много, да допускате провали, да се разтваряте в удоволствия и мързел. Бъдете внимателни с това, за да не подкопаете здравето си. Вашият управител Меркурий е във фаза на ретроградност и всички възникващи трудности са породени от вашите комплекси, страхове и фобии, които не ви позволяват да се движите по най-добрия път. Това е добро време да се консултирате с астролог и да се справите с проблемите на дълбоко ниво.

РАК

Монотонността на живота ще бъде досадна. Поздравите от миналото са много уморителни. Особено се активизират бившите партньори. Но е по-добре да се справите с всичко сега и да не пренасяте излишна тежест в красивото си бъдеще. Това е добро време да преразгледате отношенията си с хората като цяло. Луната е вашият управител, така че в сезоните на затъмненията се чувствате маловажни, трудно постигате вътрешна и външна хармония. Търсете деликатен баланс във всички области на живота, мислите и действията и се старайте да не го губите.

ЛЪВ

Седмицата преди слънчевото затъмнение на 8 април е едновременно трудна и важна за вас, тъй като Слънцето е вашият управител. Не вземайте съдбоносни решения и изживейте този труден период спокойно, скоро ще се появят благоприятни възможности. Погрижете се за себе си и за вътрешното си състояние. От решителни действия преминете към дипломация, съобразявайте се с интересите на другите. И най-важното, посветете колкото се може повече време на близките си!

ДЕВА

Опитайте се да намерите компромиси, като използвате енергиите на коридора на затъмнението, за да изложите правилно перспективите си за бъдещето. Меркурий, вашият управител, е във фаза на ретроградност. Потокът на всички процеси в живота ви се забавя значително. Това е неблагоприятен период за смяна на работата и за започване на бизнес или нов проект. Но това е чудесно време да се замислите задълбочено за високото, да поправите минали грешки и да подновите стари връзки. Не се доверявайте на непознати! Оценявайте тези, които са ви близки.

ВЕЗНИ

По време на коридора на затъмнението помислете за всички области на живота си. Ще определите онази, която се нуждае от повече внимание – сега е моментът да направите голяма промяна. Лунното затъмнение във вашия знак създава мощен поток от енергии, но вие можете да ги използвате в своя полза, ако поставите правилните акценти. До 5 април можете да обърнете всяка ситуация в своя полза. От този ден нататък избягвайте конфликтите и не се поддавайте на триковете на измамниците.

СКОРПИОН

Сега е особено важно да съсредоточите вниманието си върху най-проблемните неща. Разполагате с много сила и енергия, които ще ви позволят да вникнете дълбоко във всички въпроси и да решите най-трудните проблеми. Склонността към постоянна трансформация и саморазвитие ви позволява точно да виждате и разбирате другите хора, затова е полезно през седмицата да се занимавате с подобряване на сферата на личните и бизнес отношения. Но, ако имате взривоопасен характер, опитайте се да не влошавате сегашното състояние на нещата.

СТРЕЛЕЦ

Добро време да се докажете в обществените дейности, политиката или учението. Или се съберете със стари приятели, спомнете си най-доброто от миналото. В сравнение с представителите на другите знаци от Зодиака, сезонът на пролетното затъмнение ще ви донесе минимум неприятности и тревоги. Затова именно вие можете да се превърнете в опора за близките си през този труден период. Динамиката на живота ви на практика не се променя, а в някои моменти дори се подобрява.

КОЗИРОГ

Междинната точка между затъмненията на 1 април попада във вашия зодиакален знак, така че началото на седмицата може да донесе неприятни събития. От друга страна, периодът е много отговорен и може да открие нови възможности, ако сте способни на самокритика. Опитайте се да навлезете в дълбокия си вътрешен свят, който е затворен за другите, и да откриете там причините за проблемите. Имате всички шансове да направите конструктивни промени в живота си и да отстраните съществуващите проблеми, ако сте честни със себе си.

ВОДОЛЕЙ

Знаете как да се откроявате от тълпата, но се постарайте това да не става чрез скандали. Именно сега можете да преживеете невероятни прозрения и реализации! Енергията бие на камък, най-важното е да я насочите в правилната посока. Това е добър момент да стартирате положителни промени, да се покажете на света около вас по нов начин. Дори и да има някои сътресения, те са точно това, което ви е липсвало, за да преминете към нов и интересен етап от живота си.

РИБИ

Пролетното романтично настроение е леко помрачено от влиянието на затъмненията и ретроградния Меркурий. Възможно е да възникнат обстоятелства, на които е трудно да се устои. Много Риби ще усетят прилив на нежност, както и желание да се отдадат на удоволствията си. С последното е по-чисто, защото мързелът и преяждането водят до здравословни проблеми. Това е идеален период за творческа дейност, получаване на съвет от астролог или психолог, езотерични практики.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара