Светът драстично се е променил, но някои предразсъдъци са останали. Като това, че автосервизът е мръсно място, което не е за жени и че ако има нещо по автомобила, ще го закараш в гаража на чичо Данчо, който от 40 години е автомонтьор и е поправял от москвича на дядо ти, през кадета на баща ти до клиото на сестра ти.

Скъпа, мисля, че е време да те приветствам в XXI век.

Има три вида сервизи. Въпросните гаражчета или по-малки независими сервизи, официалните сервизи на вносителите на коли и големи вериги сервизи.

Как да избера правилния сервиз?

Както се избира доктор. С опит и впечатления от близки. Когато си избереш един сервиз, по-добре не го сменяй. Не ходи по други места за второ мнение по отношение на оплакванията на колата. Оставяш я, където я познават, и точка. Те знаят какво й е сменяно, какво трябва да се смени и какви специфики има. С течение на времето това, че си лоялна към един сервиз, означава, че и те стават още по-лоялни към теб. Ще ти гледат колата още по-детайлно, ще имаш отстъпки и т. н.

Защо да избера верига сервизи пред гаражчето на чичо Данчо до нас?

Първо, защото те са по-чисти и по-приветливи от разни забутани и смотани гаражчета. Веригите сервизи имат много клиенти и съответно огромен опит във всякакви ремонти. Докато чичо ти Данчо – автомонтьорът от гаража – се поти върху бубината на някое беемве три дни, в големия сервиз за това време са ремонтирали 100 коли. Големите сервизи имат части на склад, а ако нямат, могат бързо да ги намерят.

Целия текст четете в новия брой на „Жената днес”

Facebook Twitter Google+

0 Коментара