Гала не е фен на пластичната хирургия, нито пък е заклет фитнес маниак, но пък изглежда с поне 10 години по-млада. Телевизионната водеща  сподели какви грижи полага за лицето си на представянето на козметичния бранд Medik8.

gala

Гала призна: “Аз съм една от първите, която използва Medik8, откакто е в България. Почитател съм на серумите, като моите топ продукти са витамин С серум, ретинол серум и Firewall серум.” Гала сподели още, че има почти всички продукти от богата гама продукти на марката, защото те наистина действат.

Козметичната марка бе презентирана от Даниела Донова, представител на Medik8 за България.

Актрисите Анджелина Джоли, Синтия Никсън и Дженифър Анистън, моделите Линда Еванджелиста и Ариадне Артилес са сред звездите, които също се доверяват на английската козметика, известна в цял свят като абсолютен експерт в грижата за кожата и носител на множество награди за иновативни продукти.

Когато Анджелина Джоли се появява на филмовия фестивал в Кан, тя предизвика истински фурор сред колегите и публиката на червения килим. Всички виждат промяната във външния й вид и се питат каква е причината. Дали това се дължи на пластичния хирург? Или на дерматолога?  Отговорът се крие в дерморолерът на Medik8 – медицинско устройство за микроиглена мезотерапия,  което уплътнява кожата и стимулира производството на колаген и еластин.

От години Синтия Никсън от “Сексът и градът” се бори с проблема розацея. Решава го с щадящите продукти на Medik8 от серията Red Alert за чувствителна и зачервена кожа.

Какво използва актрисата Дженифър Анистън за да поддържа перфектен вид? Тайната е в подмладяващия серум на Medik8 Growth factor serum с епидермален фактор на растежа.

Неостаряващата Линда Еванджелиста неотдавна откри най-доброто за своята кожа – най-иновативният витамин С серум на Medik8 CE-Thione, бижуто в палитрата на Medik8, което възхити цялата научна общност на острова със своята новаторска формула.

Моделът Ариадне Артилес, която използва широкоспектарния антиоксидантен серум на Medik8 – Firewall споделя: „Medik8 Firewall е най-добрият, той работи, наистина работи! Firewall стяга кожата и изглажда „пачия крак“ около очите”.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара