От началото на 2020 г., IND Commerce – компания с утвърдени позиции в автомобилния сектор в България, разширява гамата от автомобили, които предлага с превърналите се в икони американски марки – Dodge и RAM.

Това поставя началото на бизнес отношения между IND Commerce и Fiat Chrysler Automobiles (FCA е собственик на марките Dodge и RAM), които ще се развиват и в други направления. Компанията ще използва дългогодишния си опит и изграден екип от професионалисти, за да предостави на потребителите богата гама от продукти и висококачествени услуги.

От началото на 2020 г. IND Commerce добавя към портфолиото си RAM и Dodge – две легендарни американски марки, превърнали се в икони в автомобилния свят. Компанията вярва, че автомобилите от двата култови бранда ще спечелят сърцата на българските потребители с неустоимия си чар, експлоатационни характеристики и многофункционалност.

2019 Dodge Durango GT

С цел да предостави висококачествено обслужване на бъдещите си клиенти, новият представител планира изграждането на силна дилърска мрежа в цялата страна, като първата стъпка в тази посока, вече е направена със старта на проекта за нов търговски и сервизен център за гаранционно и извънгаранционно обслужване на марките в София, който предстои да бъде завършен в най-кратки срокове.

В търговския и сервизен център на IND Commerce в гр. София, „Околовръстен път“ 260, вече могат да бъдат разгледани първите автомобили от моделната гама на RAM, както и моделът Dodge Durango, който предлага 7 места и завидна мощ, благодарение на 5.7 HEMI двигател.

Първото публично представяне на RAM и DODGE ще бъде на 14-ти и 15-ти март 2020 г., когато марките ще вземат участие в Off-Road Fest в гр. Кърджали.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара