Във време, когато всеки търси признание и иска да стане лидер, когато властва култът към красотата и младостта, книгите на Лоран Гунел ни устремяват към победите на духа. А новата му творба е едно приключение в търсене на личностна идентичност и усещане за свобода!

Преди да стане световноизвестна певица, героинята на  „Обещавам ти свобода“ успява да направи правилния избор и да открие свободата си. Вече се питате как? Представете си, че работите на пробен срок. Остават ви 10 дни, за да докажете какво можете, но като че ли не се справяте добре. Не върви и любовният ви живот. Е, никой не ви е виновен. Никой освен вие самият. И после внезапно се срещате с един тайнствен и всемогъщ човек, който може да смени личността ви, така че да се освободите от недостатъците си. И той го прави. Само че и втората личност не ви харесва. И третата. И така до девет, колкото са основните личности в света. Коя да изберете, за да достигнете до съкровената си същност и да вървите напред и нагоре свободно и безпрепятствено? Изборът на Сибил Шърдун може да ви изненада, но книгата със сигурност ще ви достави удоволствие.

Лоран Гунел е роден през 1966 г. и освен като автор на книги, съчетаващи умело романовия сюжет със заключенията на популярната психология, той е известен и като

социолог и експерт по личностно развитие,

преподавател в университета в Клермон-Феран, с подчертани интереси в областта на невролингвистичното програмиране. Убеден, че повечето страхове са плод на човешкото съзнание, Гунел създава магнетични четива, които потапят читателя в съкровения свят на надеждата и му помагат сам себе си да открие и пресътвори. Книги като „И ще откриеш съкровището в теб”, „Човекът, който искаше да бъде щастлив” и „Бог пътува винаги инкогнито” са абсолютни бестселъри, защото насърчават стремежа към вътрешна свобода.

В тази шеста книга на популярния и в България френски писател всеки може да открие до коя личност се приближава най-много и какво да направи, за да разгърне възможностите си.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара