След изключително успешната си американска премиера в емблематичната зала Карнеги хол в Ню Йорк и безбройните препълнени Арени в Европа, Havasi прави своя изключителен български дебют на 27 ноември в НДК. Пианистът ще се представи в София с последното си бляскаво концертно шоу – HAVASI Concert Show.

Havasi е един от най-очарователните и разнообразни млади композитори в света. Неговата новаторска музика е свежа, страстна и в същото време забавна. Неговите концерти са авторски, произведенията му съчетават дълбочината и дисциплината на класическата музика с ослепителното разнообразие на световната музика и чистата сила на рока.

Шоуто на HAVASI обединява соло пиано с множество талантливи музикални солисти и рок барабани на една сцена. Музикантите пренасят публиката в едно завладяващо пътуване чрез постоянно разгръщащи се музикални сцени. Сменят се различни настроения и това за публиката е невероятно интензивно преживяване, като разходка на въртележка от емоции, подобрена от най-новите технологии в озвучаването и осветлението, както и в сценографията и видеопроекциите.

Един от най-големите акценти на шоуто е „битката на инструментите“. HAVASI –  класически пианист, обучен в консерваторията, и Енди, рок барабанистът, се появяват заедно на една и съща сцена, обединени в споделено желание да правят страхотна музика, кръстосвайки различни жанрове. Тяхното изпълнение е едновременно и сътрудничество, и дуел – омагьосващ сблъсък, който създава музикални искри. Това изпълнение  прави неочаквано откритие – барабаните могат да са нежни, а пианото – ударна сила.

Цялото шоу е в стила на Лас Вегас, базирано е  на оригиналната концепция на американския креативен директор Брайън Бърк (шоуто на Селин Дион „Новият ден“, Лас Вегас, Il Divo, Америка има талант) и френския  визуален дизайнер Жил Папайн, и е истински празник на международната култура.

Концертът е организиран от агенция Бг Саунд Стейдж. Билети са продават в мрежата на Ивентим и онлайн от www.eventim.bg

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара