Това е история за неща, които не са възможни. Не е възможно Ейми да вижда духове. (Тя го прави.) Не е възможно Ейми и Му да могат да общуват, използвайки само ума си. (Те го правят.) Не е възможно пътуването във времето. (Засега.) И определено не е възможно вещиците да съществуват. (Сериозно?)

Нищо от тези неща не е възможно. (Досега…)

Ако се чудите какво може да ви се случи, след като ви порази мълния, не се колебайте да се втурнете в забавния свят на Ейми и приятелката ѝ Му – две смели момичета с необикновено приятелство, въвлечени в едно невероятно приключение.

„Две момичета, часовник и килната къща“ е експериментална диверсия от странни изчезвания и появявания, мистериозни горски обитатели, палави часовникови стрелки и чудати вещи, благородна вещица с неоспорими научни завоевания и авторитет, диви крави, извоювали случайно свободата си, страховита машина с пъклен план да унищожи природата… И когато пъзелът от минало и бъдеще се подреди, всичко си идва на мястото и всеки си получава заслуженото.

За автора

Майкъл Пуър може да говори с животните. Понякога се грижи за коне и крави, когато фермерите отидат на почивка. Преподава в училище. Изпитва откачено привличане към водата и към жени с името Джанин. Умее да жонглира. И да кара сърф. Живее в Северозападна Индиана със съпругата си Джанин и с дъщеря си Джиана. Може да спре хълцането ви, като ви погледне в очите и ви изпее бойната песен на Университета в Охайо.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара