На 17-и август, планетата на любовта и хармонията Венера с удоволствие ще открехне вратата в дома на знак Везни и ще се наслади на гостуването си до 10-ти септември.

Вълнуващо!

Венера е вдъхновение, разкош, любов, топлина, красота, уют, хармония, материална сигурност, класа, престиж и свързване. Тя е основна градивна част на всичко, което правим с желание, нетърпение, отдаденост и грижа. Тя е там, където няма бързане и надпревара. В онова равно и плавно усещане за спокойствие, сигурност и топлина. Венера е огромната прегръдка на времето, в която няма часовници, график и правила. Тя е състояние, в което свързването е всичко. То е срещата, усещането, изказването, изслушването, приемането, компромиса и разбирането.

Сайтът на астролог Венета Матева 

Принцесата на зодиака е повече от щастлива да преживее всичко казано до тук и да предаде своето състояние и настроение на земята в достъпен до нас хората план.

До 25-и август Венера ще бъде на пътешествие в компанията на планетата Сатурн. Колкото и странна и невъзможна да изглежда тази комбинация, тя ще се случи съвсем естествено и искрено. Сатурн ще даде нови идеи на Венера, като изиска от нея отговорност и почтеност. Това ще ни даде възможност да бъдем по-креативни и иновативни в ежедневието. Ще изисква и в същото време ще ни дава свобода да творим, да се развиваме, да търсим и намираме нови съмишленици, приятели, вдъхновения, прозрения и цели. Насладете се на това време, като просто му се доверите. Няма нужда от контрол и анализ. Оставете звездите да подреждат плановете ви. Ще бъдете изненадани от плановете им.

Между 3 и 8 септември, Венера ще има сложна среща с Юпитер и Плутон. Такава ще бъде, защото Юпитер ще бъде на нейна страна, но Плутон ще изисква от двойката кардинални решения и поемане на лична отговорност. Този разговор на планетите ще ни донесе подкрепа в делата, напредък в преговорите и естествено разбирателство.

На която и врата да почукаме ще ни бъде отворено.

Ще бъдем разбрани, угостени и приютени. Ще жънем победи, ще поливаме сбъднати мечти и ще се радваме на напредъка си, с едно условие на планетата Плутон. Когато нещата ви се случват и препускате през плановете си не забравяйте да пускате всичко излишно.

Понякога се случва така, че привързани към навици и рутина забавяме ход и все повече нямаме сили и желание да живеем живота си щастливи. Време е да получаваме, но да осъзнаваме, че няма къде да сложим новото, ако още треперим върху старите си притежания и мисли по рафтовете си.

Почистете всичко ненужно и излишно.

Дайте си шанс и се обновете. Изхвърлете остарелите си вещи и дрехи и си подарете нови. Без повод и причина. Просто така, за себе си. Потърсете нова работа, хей така. Без очакване и надежда. Пробвайте! Нищо не ви струва да опитате. Заменете досадните вечери в къщна работа с театър, концерт, топла вечеря навън и среща с приятели. Какво пък толкова. Преживейте още топлите вечери, грижовния ветрец, Слънцето и залеза с усещането за живот без мисли, грижи и тревоги. Подарете ги на Плутон. Оставете ги в миналото. Зарежете ги. Осъзнайте, че те винаги са около вас и няма нужда да ги каните в живота си. Оставате ги навън и нека си чакат. Все някога ще се откажат от вашето внимание. Само гледайте..

Представителите на въздушните знаци

Близнаци, Везни и Водолей ще искат и ще променят личния си живот

в най-правилната посока. Ако той няма нужда от промяна, обърнете внимание на външния си вид, гардероба и правете това, което наистина ви носи удоволствие и удовлетворение. Не се страхувайте от промени, те идват за да внесат хармония в живота Ви.

Лъвовете и Стрелците ще имат емоционална подкрепа от това положение на Венера. Те могат да стартират важни дела и ангажименти. 0

Телците, съветвам повече да почиват и да насочат вниманието си само върху неотложни дела.

Скорпионите и Рибите, въпреки притесненията, които имат трябва да бъдат сигурни, че далата им ще се подредят в най-добра за тях полза.

На Девите тази Венера ще донесе енергия и мотивация да довършат започнатите ангажименти. Тяхната упоритост ще им донесе успех и постигнати цели.

По-трудна за усвояване енергията ще е за знаците Овен, Рак и Козирог. Тях съветвам да не предприемат нови действия свързани с любовта и бизнеса. Ако действате, трябва много внимателно да обмислите всички крайни резултати. Добре подготвени, ще успеете!

Желая на всички уютен период, изпълнен с много положителни емоции и топлина.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара