Грандиозният концерт “Гала в София” на 31 август от площад “Свети Александър Невски” с участието на Соня Йончева и Пласидо Доминго ще бъде стриймван по цял свят, съобщават организаторите от SY11.

Излъчването ще се случи на специално създадения за целта сайт на SY11 – watch.sy11events.com, който ще бъде достъпен за закупуване на билети от публиката след 15 август 2021 година.

Поради големия интерес

към събитието, запис ще бъде достъпен за закупуване и след концерта, за меломаните по света, изпуснали живото излъчване.

На сайта също ще може да се види и документален филм за престоя на Пласидо Доминго и Соня Йончева в София, а в бъдеще ще се качват и други продукции на SY11.

Зрителите ще могат на живо да коментират и споделят мненията си, което ги доближава максимално до преживяването да са част от концерта.

12 камери и 1 дрон

ще подсигурят високо качество на излъчването.

Сайтът се разработва съвместно със световните експерти в стрийминг услугите – Vimeo.

Със закупуване на билетите зрителите могат да гледат събитието както на живо, така и на запис след концерта. Цената на билета за стрийминг или гледане на запис ще бъде 39 лв.

На 17 август в Галерията на открито в Градската градина ще бъде подредена изложба с фотографии, създадени от световни фотографи, която показва

пътя на Соня Йончева

през годините по големите сцени. В изложбата могат да се видят и проекти на част от финалистите в конкурса, който оперната звезда Соня Йончева обяви за създаване на сценичен тоалет за концерта й с Пласидо Доминго в София.

След триумфа на Йончева в “Травиата” на сцената на “Арена ди Верона” и концерта й в рамките на Музикалния фестивал в Залцбург , българската оперна звезда ще пристигне в София със семейството си.

Тя ще посрещне лично Пласидо Доминго, с когото ще излязат на специална сцена пред катедралния храм “Свети Александър Невски” заедно със Софийска филхармония с диригент Найден Тодоров.

Поради големия интерес към събитието тези дни са пуснати допълнителни билети на цени от 60 до 250 лв, които могат да се купят на https://epaygo.bg/3107431516

Facebook Twitter Google+

0 Коментара