Новият  сезон на музикалното шоу по bTV – “Гласът на България”, стартира на 12 септември, неделя, точно в 20:00 часа.  В оспорвана надпревара за титлата “Глас на България” ще се изправят едни от най-силните, разнообразни, завладяващи и завършени в музикално отношение гласове, издават от екипа.

Четиримата изключителни и много обичани български музиканти, треньори в предстоящия сезон – Любо Киров, Галена, DARA и Мастър Иван Лечев, ще дадат всичко от себе си, за да бъде удоволствието, и за участниците, и за зрителите пред екраните – пълно. Tе се впускат в предизвикателството с огромен ентусиазъм, отговорност и усмивка, за да донесат нова енергия, много

нови емоции и настроение в шоуто през есента.

Освен нов треньорски състав, сезон 2021 на “Гласът на България” има и нов чаровен водещ – музикантът Иван Тишев, който сe чувства напълно в свои води в тaзи си роля, споделят от екипа. Водещ на дигиталните епизоди – “Гласът зад кадър” и този път ще бъде красавицата Алекс Петканова.

Новият сезон идва и с някои нови правила в регламента на шоуто, които ще донесат още повече настроение и

неочаквани обрати за всички зрители

в залата и пред екрана. Сред новите елементи е правото на всеки от треньорите да се обръща неограничен брой пъти на гласа, който предизвика това, а за оформяне на финалния състав на отборите ще има нов етап на финална селекция. Допълнителни изненади в регламента ще направят напрежението и борбата между треньорите още по-големи, а емоциите в шоуто още по-горещи и забавни.

Тази есен Любо Киров, Галена, DARA са твърдо решени да “отмъкнат” победата от отбора на Иван Лечев, който вече се разписа като един от най-успешните треньори в световната история на музикалното шоу с цели трима победители от негови отбори. От екипа издават, че всеки от тях ще приложи редица изненадващи и най-вече забавни тактики, за да е “с едни гърди” пред останалите и обещават да ги видим в най-неочаквани ситуации и в неподозирана светлина.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара