Кино Арена и IMAX Corporation обявиха споразумение за изграждане на IMAX® зала в най-новия си кинокомплекс, който предстои да се отвори в Мол Марково Тепе, Пловдив, през 2016 г. Това е третата IMAX® зала за киноверигата заедно с откритите през 2014 и 2015 г. в Кино Арена Младост София и Кино Арена Гранд Мол Варна.

025174 - KINO ARENA GRAND MALL VARNA IMAX  Poster 2_1

Кино Арена Мол Марково Тепе IMAX® е планиран като зала 1 в кино комплекса с общо 6 зали, разположен на втория етаж на най-новия търговски център в града – Марково Тепе с РЗП 60,000 кв. метра и атрактивен микс от световни и български брандове.

IMAX® залата в Пловдив ще предостави на зрителите истински  незабравимо киноизживяване, благодарение на което те ще се насладят на най-големите хитови заглавия, както никога досега. Авангардната IMAX® прожекционна система с кристално чисти образи, в комбинация със специално изградената геометрия на залата и най-новата IMAX® 12-канална озвучителна система – Immersive sound, създават уникална киносреда, която осигурява на зрителите усещането, че са в самия филм.

Всеки блокбастър, представен в IMAX®, е дигитално ремастериран, с цел подобряване на картината и звука чрез патентована IMAX DMR® (Digital Re-mastering) технология.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара