Днес, 20 май, вратите на VIVACOM ArtHall отново ще бъдат отворени за почитателите на танцовото изкуство. Този път зрителите ще могат да видят спектакъла на Танцова фондация Илиев – „Извън рамки”, който ще обедини танц, музика и изобразително изкуство в една вечер.

tanc 1

Младите танцьори на трупата ще изиграят 4 миниатюри, три от които с хореография на Петър Илиев. Една от танцовите миниатюри дава името на целия проект «Извън рамки» и ще бъде премиерно представена именно на сцената на VIVACOM ArtHall. Като гост-хореограф в спектакъла се изявява и американката Пола Уебър, утвърден балетен педагог и хореограф в Канзъс Сити Балет.

tanc 2

На сцената ще се изявят дванадесет танцьори, а музикалният елемент на спектакъла е представен от финия джаз на трио “Минимум“, което ще завладее публиката с изящните си авторски експерименти на различни джаз стандарти.

7

Третият елемент на вечерта ще е изложба на 12 акварелни платна на тема «Танц» на младата художничка Татяна Илиева.

Цялото изживяване влиза, излиза и играе с рамката, образувана от платната на младата художничка Татяна Илиева. Тя експериментира с различни техники – глина, масло, темпера и акварел, и създава вълнуващи творби, вдъхновени от темите „танцьори“, „лица“, „двойки“, „деца“, „животни“, „цветя“.

Можете да видите спектакъла „Извън рамки” на 20 май (петък), от 19:00 ч. във VIVACOM ArtHall, ул. „Ген. Йосиф Гурко“ 4, eт. 2. Вход свободен.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара