Приток на дневна светлина през чисто нови покривни прозорци в местния спортен клуб. Мечта, която ще се превърне в реалност за един спортен клуб в България, с помощта на покривни прозорци, дарени от VELUX Group, по случай 75-годишния юбилей на компанията.

VELUX_PR_670x370

VELUX внася дневна светлина и свеж въздух в ежедневието на хората. Сега всеки, който посещава някой от множеството български спортни клубове, има възможност да го направи по-светъл, по-удобен и по-здравословен – абсолютно безплатно.

Общоизвестно е, че практикуването на всеки спорт изисква енергия. Наред със здравословната диета, дневната светлина и свежият въздух също подпомагат енергийния баланс на хората, които прекарват повече време в затворено пространство.

По един спортен клуб във всяка от 30-те държави в Европа, където VELUX Group има представителство, ще получи дарение, включващо до шест покривни прозореца и техния монтаж. Единственото условие е всеки спортен клуб, който кандидатства, да е регистриран като юридическо лице с нестопанска цел за общественополезна дейност.

„Ако сте член или се сещате за спортен клуб в България, който наистина се нуждае от повече дневна светлина, свържете се с нас“, приканва Николай Захариев от компанията.

За да може даден спортен клуб да кандидатства за покривни прозорци, представител на клуба трябва да се свърже със сертифициран монтажник на VELUX и да му предостави снимки и скици на помещението, в което е нужно да се инсталират покривни прозорци най-късно до 15 август 2016 г. През септември VELUX Group ще подбере спортните клубове, които ще получат дарението.

Кандидатствайте на: www.velux.com/sportsclubs

Facebook Twitter Google+

0 Коментара