С над 80 милиона продадени албуми, Андреа Бочели се завръща на кино екраните, за да вземе участие в шоу-спектакъла на лед – „Легенда за красотата“, който съчетава опера, поп музика, фигурно пързаляне и мода. Това взимащо дъха представление е заснето в емблематичната Арена ди Верона в Италия. Чрез техниката на заснемане и сцената с оформена ледена пързалка в центъра й, публиката ще може да се наслади на едно истинско 360-градусово изживяване, пренасящо ги в античните Римски арени.

„Легенда за красотата“ е аудио-визуален шедьовър, подсилен с лазерни и пиротехнически ефекти, които превръщат представлението на световно известните фигуристи Евгений Плюшченко, Стефан Ламбиел и Шизука Аракава в една истинска феерия на фона на вечни оперни класики.

Спектакълът „Легенда за красотата“ е спонсориран от известната италианска модна марка Intimissimi и е вдъхновена от известните жени в гръцката митология – героини на любов и трагедия, които и до днес разтърсват съвременния живот. Историите от класическата митология се преплитат по невиждан досега начин и оживяват на големия екран. От Венера до Елена от Троя, от Цирцея до Медуза, известните героини от Гръцките митове са в центъра на сцени, рисуващи чувствата и страстите на съвременните жени. Костюмите са дело на Киара Ферани – най-влиятелното модно име в Италия днес. Чрез техните истории, с най-добрите музиканти и фигуристи в света, спектакълът отпразнува красотата на женствеността.

„Легенда за красотата“  със специалното участие на Андреа Бочели може да се види само на 8 и 10 март от 20.00 часа в PREMIUM и LUXE зали на Кино Арена.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара