Водещи на предаването “Бон Апети” Лора и Стоян представиха своите „тайни оръжия“ в кухнята, с помощта на които превръщат идеите си в кулинарни шедьоври – съдовете с незалепващо покритие и малките домакински уреди на френската марка Tefal.

11

Младите кулинари посрещнаха десетки семейства в кухнята на Tefal със специално авторско меню, създадено за почитателите на добрата храна с неподражаем вкус. Събитието е част от кампанията „Бон Апети с Tefal!”, в рамките на която в поредица от епизоди и видеоклипове Лора и Стоян създават рецепти, съвети и полезни уроци, в които разкриват тънкостите при приготвянето на вкусни, здравословни и стилни ястия.

1

Лора и Стоян разкриха своята тайна, която не се изчерпва само до избора и комбинацията на съставките за ястието, но показаха, че е от значение и начинът на неговото приготвяне.

В специален сайт, посветен на партньорството на Tefal с „Бон Апети”, са събрани идеите на чаровните водещи, които бързо и с лекота могат да бъдат приготвени в домашни условия.

С новото поколение тигани Tefal Лора и Стоян приготвиха вкусни палачинки и с помощта на своите гости сътвориха нестандартни плънки с апетитна украса. За сместа те използваха кухненската машина Masterchef Gоurmet, която бе наречена „машината, която прави всичко“.

9

В приготвянето на сосовете се включи и истинският „убиец” на парченца и виртуоз в гладките текстури – пасаторът с 20 скорости, Turbo функция и различни приставки за пасиране, разбиване и кълцане Tefal Infiny force. Но неговият специален талант се крие в уникалната приставка за мигновено приготвяне на домашни сосове и майонеза.

2

Друга иновация в готвенето и изцяло нова категория продукт, която Лора и Стоян демонстрираха бе Tefal Easy soup. Това е единственият по рода си в България блендер с опция за готвене, с който приготвянето на домашна супа придобива нов смисъл. За по-малко от 30 мин в няколко лесни стъпки вече може да се сервира топла крем супа или супа с парченца, смути, шейк, френски компот, пюре за бебето или сос.

5

Домакините почерпиха своите гости и с прясно изцеден сок, приготвен с Tefal Infiny Press – тихата бавнооборотна сокоизтисквачка, която изстисква до последната капка сок от всякакви плодове, зеленчуци и билки, като запазва съдържащите се в тях витамини и антиоксиданти.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара