Овен

Декeмври ще стане един от най-добрите месеци за Овните. Всеки ден, представителите на този знак ще се сблъскват с изненади, които само ще ги радват и ще бъдат запомнени с приятния финал.

ovenБизнес хороскоп:

Делата през декември ще бъдат доста, но вие ще успеете да се справите с всичко, макар и понякога да е трудно да го направите. Вероятни са пътувания, които да ви разсеят от текущите дела, но все пак всичко ще се получи много успешно. Вие ще получите възможност не само да си починете, но и да направите полезни запознанства. Отношенията с колегите и партньорите от другите градове и с тези зад граница, всичко ще се случва добре, още повече, че ако е нужно, Овните ще успеят да преодолеят спънките. Проблемите могат да бъдат свързани с различния подход при воденето на бизнеса или недостатъчна информираност, което на свой ред ще доведе до неразбиране и ще се наложи именно това да бъде преодолявано. През декември ви очакват много срещи с колеги и приятели от миналото, а също и с нови партньори, които ще бъдат полезни за вас.

Финансов хороскоп:

Финансовия хороскоп е доста стабилен, а и съществува явна тенденция към подобрение. През този месец, във вашия бюджет могат да вляза големи суми пари.

Любовен хороскоп:

Чувствата са максимално изострени при Овните и на тях, както никога до сега, са им нужни доказателства за любовта. Ако тези знаци са малко, то настроението им ще се променя стремително. Звездите препоръчва да не искате твърде много, да помните, че в любовта действа едно важно правило: колкото по-малко изискваш, толкова повече ще получиш. Това е полезен съвет за влюбените. Успешни ще бъдат съвместните пътувания, особено ако решите да посетите добре известни ви места.

Здравен хороскоп:

През декември Овните ще бъдат здрави, енергични и способни да изкачват върхове. Така, че сега няма им липсва чар и благополучие.

Програма за изготвяне на хороскопи

Идеи за новогодишен подарък – камъни за всяка зодия

Телец

teletsСега ви е нужно леко да се спрете и да не бързате. Поговорката „Бързай бавно“ е актуална, както никога до сега.

Бизнес хороскоп:

Декември е отлично време за Телците да сложат делата си в ред и да направят преглед на дейностите си, за да се подготвят за настъпващата година. Възможно е сега Телците да се сблъскат с проблеми в своята професионална дейност. Например, предприемачите и началниците могат да изпитват трудности, свързани с некоректното поведение на хората, играещи важна роля в техния бизнес. Освен това са възможни серия от проверки, затова трябва да държите своите документи в ред. Най-големите трудности са вероятни през първата половина на месеца, но към края, всички спорове и недоразумения задължително ще се успокоят. Що се отнася до Телците – служители, то към неприятностите те трябва да се отнасят философски, защото са част от обичайния им живот и не могат нищо да направят. По-спокойни за Телците ще бъдат последните десетина дни на декември, тогава ще могат да се подготвят или да тръгнат да пътуват. Такова пътуване ще им позволи не само да получат нови впечатления, но и да направят полезни запознанства, които ще позволят на бизнеса им да се развива.

Финансов хороскоп:

Финансовият хороскоп не трябва да наричаме стабилен, а парите непрекъснато ще изтичат. Основните разходи ще бъдат свързани с проблеми с децата, близките хора и роднините, за благоустройството на дома, за покупка на предмети за интериора.

Любовен хороскоп:

Последният месец от годината, Телците могат напълно да се посветят на семейството си. Много дела са се натрупали. Ще се появят емоции, свързани с децата, които в повечето случаи ще бъдат приятни. Но голяма част от бюджета ви ще отиде за решаването на детските въпроси. В съпружеските двойки отношенията ще се развиват хармонично и вие сте готови заедно да посрещнете Нова година.

По-малко ще им върви на влюбените, на които в отношенията са се появили пукнатини. Старайте се сега да се вслушвате в близкия си човек и в никакъв случай да не оказвате натиск върху него, изисквайки обяснения по каквито и да било въпроси. Именно по този начин вие ще посрещнете Нова година заедно и е възможно дори да се отправите на увлекателно пътуване.

Здравен хороскоп:

През декември енергийния потенциал на Телците не може да се нарече висок – здравния хороскоп е нестабилен и за това се пазете от прекалено претоварване, изразходвайте силите си икономично и не поемайте на плещите си повече, отколкото си заслужава. Особено полезни в този период, за вас, ще бъдат медиативните практики съчетани с йога.

Близнаци

bliznatsiПрез декември броят на събития ще бъде толкова голям, че ще преминат всякаква граница и няма да бъде изненада, ако дори изгубите концентрацията си. Старайте се да планирате собствения си график и задължително пресмятайте своите действия – само в този случай ще успеете да се справите. При правилен подход никакви препятствия няма да ви уплашат.

Бизнес хороскоп:

В декември ще се появи възможност да направите полезни запознанства с хора от други страни и градове. Освен стари партньори ще се появят хора, които ще ви направят интересни предложения, задължително ги разгледайте, защото те могат да окажат положително влияние върху развитието на вашия бизнес или професионалното ви ниво. Важно е много внимателно да анализирате и филтрирате постъпващата информация. Възможно е именно сега да успеете да откриете у себе си нови качества.

Наистина, добре е да обърнете внимание на факта, че не всички отношения със стари колеги ще ви устройват. Напълно е вероятно да продължават и сега по-рано съществуващи разногласия, които са свързани с общи дела и обща собственост. По-скоро няма да успеете да постигнете договореностите през декември и спорните въпроси ще се наложи да пренесете в 2016 година.

Началниците и предприемачите, родени под знака Близнаци, могат да разчитат на подчинените, а служителите на своите колеги. Процес на подобряване ще се забележи в делата, ако приложите в тях съвместни усилия.

Финансов хороскоп:

Трябва да се отбележи, че финансовата ситуация е с тенденция към подобряване, макар и не толкова, че Близнаците да си почиват на лаврите. Разходите и сега, както и по-рано са много, в едни случай ще бъдат свързани с близки хора и решаването на техни проблеми, а в други – с деловите партньори.

Любовен хороскоп:

За съжаление любовния хороскоп няма да се отличава с особена стабилност. Влюбените, както и по-рано, ще се лутат насам-натам, което ще доведе до сериозни разправии в края на месеца. Трудно ще бъде да се каже кой е прав и кой виновен. В някои от случаите недоразуменията могат да предизвикат сериозна проверка на отношенията за стабилност. Напълно е възможна ситуация при която единият от двамата да срещне друг човек и отношенията да предизвикат „любовен триъгълник“.

Що се отнася за задружните двойки, то сега им предстои да се погрижат за бъдещето на своите деца и да вложат доста пари в него, бъдете готови за това.

Здравен хороскоп:

Декември може да се окаже доста неспокоен и суетен за Близнаците. Сега вие ще имате чувство за умора и опустошение. На вас ви е нужен отдих и ще бъде перфектно, ако можете да си го позволите в този момент. Ако отделите време за това, да изкарате част от декември 2015 и януари 2016 на плажа, вие ще видите, че след такова пътуване вашето самочувствие значително ще се подобри.

Рак

rakДекември 2015 година обещава да бъде наситен за Раците. Дошло е време да пожънат плодовете на предишната си дейност и да правят грандиозни планове за бъдещето, с което и ще се заемат Раците сега.

Бизнес хороскоп:

Декември отлично подхожда да изграждане на кариера, макар, че можем да го наречем и доста хаотичен месец. Раците в този период няма да могат дъх да си поемат, за отпускане времето наистина ще бъде малко. Но като цяло, делата ще се движат доста добре. Би могло да се случат недоразумения и конфликти с колеги. Разбира се, че с подобни ситуации сте се сблъсквали и преди, затова няма да изпитвате особени разочарования и стрес. Просто, важно е да разберете, че за решаването на неприятностите се изисква време.

Раците – началници и предприемачите през декември могат да се заемат с реформиране на екипите си: да уволнят някои от старите работници и да назначат нови специалисти, усилията на които ще спомогнат развитието на съществуващия бизнес. С отделни партньори отношенията са доста напрегнати и в края на декември могат да изникнат редица спорни въпроси.

Финансов хороскоп:

Финансовия хороскоп за декември 2015 година като цяло е доста благоприятен. В началото и в края на декември вие може да разчитате на големи парични постъпления.

Любовен хороскоп:

Особена стабилност в личния живот при Раците сега не се наблюдава. Съпрузите, които не са задружни, сега не трябва да решават въпроси при които се използва сила, защото половинката също е способна да даде твърд отговор. В резултат на това, декември ще се превърне в месец на раздяла, което на вас не ви се иска. Наистина, след раздялата е възможно помирение, на което все пак не се надявайте, защото когато се разделите временно, при някой от партньорите ще се появи ново увлечение. Във всеки случай, вашите отношения сега не са в най-добрия си период и е много важно да бъдете търпеливи, ако искате да ги запазите.

Отношенията с децата са с тенденция към подобрение и е напълно вероятно този факт да допринесе за помирението на родителите. Новата година Раците могат да прекарат заедно със своята половинка в обкръжението на роднини, дошли от далеч. Може и самите те да тръгнат да пътуват, което ще им даде маса впечатления и ще им позволи да укрепят отношенията, да запазят любовта в семейството.

Здравен хороскоп:

Понякога през декември вие няма да се чувствате по най-добрия начин. Здравният хороскоп за последния месец на 2015 година е неблагоприятен, постарайте се да не се преуморявате, задължително намерете време за сън и почивка. Бъдете внимателни при пътуванията, особено с автомобил, защото риска от травматизъм на пътя сега е много висок.

Лъв

lionПоследният месец от годината ще бъде позитивен за представителите на знака Лъв. Това е интересен период, в който всички ваши мечти ще започнат постепенно да се сбъдват, което разбира се ще ви радва.

Бизнес хороскоп:

Декември 2015 година е благоприятен за занимания с творческа дейност. Това се отнася за певците, музикантите, актьорите и другите личности, които работят в сферата на изкуството и са родени със Слънце в Лъв. Но дори ако не се числите към представителите на тази категория, може да се надявате на това, че ще ви споходят доста оригинални идеи, които напълно ще можете да реализирате в живота. Единствения съвет е да не бързате, защото е много важно добре да прецените до колко сте способни да реализирате една или друга идея.

Декември ще бъде благоприятен и за възстановяване на стари връзки или за нови запознанства. И в двата случая вашият кръг на общуване съществено ще се разшири и всички хора, които така или иначе са до вас, ще изиграят важна роля във вашия живот, а вие на свой ред също ще бъдете полезни на своите партньори. Сега ще укрепват връзките със задграничните партньори, ще се изяснят въпроси, които дълго време са оставали без отговор. Все пак някои от детайлите ще се наложи да се уточняват не само през декември, но и през януари 2016 година. В началото и средата на месеца съществува голяма вероятност от възникване на конфликти, но сега те ще бъдат по-лесно управляеми и гладки. Стари юридически проблеми ще изплуват на повърхността и е напълно вероятно да успеете да ги решите. Много е вероятно да успеете да осъществите пътуванията, планирани за декември, затова не се отказвайте от тях.

Финансов хороскоп:

Финансовият хороскоп не е твърде стабилен. Напълно е вероятно разходите да се увеличат съществено, голяма част от тях ще бъдат свързани с децата, техните проблеми и различни семейни ангажименти. Съществува голяма опасност от неоправдани харчения, а сега не е време да си позволявате необмислени разходи, защото доходите ви няма да се повишат.

Любовен хороскоп:

През декември е възможно Лъвовете по-често да ходят по купони, събирания и различни публични мероприятия, търсейки развлечения. Сега изглеждате страхотно и се отличавате със завидно обаяние, а затова и привличате вниманието на много хора, с които ви среща съдбата. Много Лъвове сега ще ги завладее носталгично настроение и ще имат възможността да се срещнат със стари приятели и предишни любовници.

Хороскопът съветва влюбените двойки да бъдат щедри – сега е най-подходящото време да поглезите любимия си и да му отделите внимание. Успешни ще бъдат съвместните пътувания и почивки. А скъперничеството и алчността напротив, ще развалят отношенията ви, моля имайте го в предвид.

Съпрузите ще успеят да прекарат достатъчно време с децата, като те ще могат да си помогнат взаимно и с думи и с действия. В семейството отношенията ще се изгладят и това ще ги радва. Разбира се, с някои от роднините все така ще си продължават конфликтите по стари проблеми, макар че те не изглеждат вече така неразрешими, както преди.

Здравен хороскоп:

Здравният хороскоп като цяло е благоприятен и през декември енергийния потенциал на Лъвовете е доста висок, и затова заболяванията няма да ви уплашат.

Дева

devaДекември е много подходящ за спокоен живот, при това можете да правите анализ на онова, което вече е направено. Назад са останали важни постижения, всички проблеми са преодоляни, много цели са постигнати. Последните години вие упорито сте се трудили и можете да се гордеете със себе си.

Бизнес хороскоп:

Декември 2015 година ще бъде подходящ за регулиране на отношенията в семейството и за грижите за дома, затова ще бъде добре, ако успеете да си вземете макар и неголям отпуск от службата. Работохолиците могат да се заемат със слагане на ред на делата си. Не си заслужава да планирате нищо глобално за началото на декември – дошло е време да отделите внимание на въпроси, които дълго сте отлагали и сте считали за маловажни. В средата на месеца е възможно провеждане на доста успешни действия, свързани с недвижимости. Сега хороскопът е благоприятен за брокери, строители и всички онези, чийто бизнес е свързан с покупка или аренда на земя, или недвижими имоти.

Както и по-рано се запазва напрежението в отношенията с някои партньори. Вие през цялото време се питате какво да направите, а отсрещна бездействат. Напълно е вероятно определени решения да бъдат отложени за неопределен период. И ще бъде продължаван много дълго.

Финансов хороскоп:

Финансовият хороскоп предполага стабилност, но нищо повече от това. Каквито и да било сериозни постижения в материален план сега не се предвиждат.

Любовен хороскоп:

През декември много представители на знака Дева ще решат да се заемат с личния си живот, да сложат в ред дома си, да отделят внимание на семейството си. Добре е да направите това внимателно и без влияние от страна на околните, защото в противен случай има голяма вероятност за възникване на никому ненужни спорове и конфликти. Очакват ви разходи, свързани с децата и решаването на техните проблеми. Разбира се, това никого не радва, но Девите ще успеят да се подготвят морално за такива ситуации и дори ще бъдат доста щедри.

При влюбените ситуацията, напротив, леко ще се влоши. Трябва да се отбележи, че сега техните отношения са нестабилни, както и по-рано и затова има голяма вероятност от раздяла. Дали ще се разделите или не – вие ще решите. Очаква ви неопределеност, защото хороскопът не обещава много запознанства. Макар, че е напълно вероятно, раздялата да ви позволи да намерите време за себе си и да си потърсите втора половинка, което може да се окаже също доста добро начинание. Направете анализ на ситуацията и се постарайте да вземете правилно решение. Най-сложният период за Девите ще бъде средата и края на декември 2015 година.

Здравен хороскоп:

През декември здравният хороскоп е благоприятен. При Девите може да се появи тенденция за трупане на излишни килограми. Постарайте се да контролирате своето хранене и не забравяйте да се движите повече. В този случай доброто ви самочувствие ще бъде осигурено.

Везни

vezniСега войнствения Марс се намира в знака Везни, а това означава, че енергията ви през декември 2015 година ще ви изпълва. Хороскопът и звездите препоръчва да я използвате за мирни цели, а това със сигурност ще успеете да направите.

Бизнес хороскоп:

Голяма част от месеца е много благоприятна и е напълно вероятно в този период Везните да успеят да решат въпросите, които са назрявали доста отдавна, да оправят отчетите, да намерят компромис при общуването с колеги и партньори. Връзките с последните ще придобият за Везните особено значение, защото те ще способстват развитието на техния бизнес. Ще установите, че няма да успеете да склоните напълно всички да бъдат на ваша страна, ще се наложи да се договаряте по различни въпроси, но все пак ще постигнете успех в това. Много са вероятни нови, полезни запознанства, които могат да се случат по време на пътуване. Резултатите от деловите ви действия сега няма да ви впечатлят много, но не бързайте да се разстройвате, макар и бавно, но все пак ще постигнете поставените цели. Не бързайте да се отчайвате, звездите са на ваша страна. Старайте се сега да не изяснявате отношенията си с колегите, защото вероятността за възникване на конфликти е голяма. Запазете определен неутралитет и това ще ви бъде от полза. Постарайте се да приключите всички свои дела и въпроси, които могат да ви компрометират – не са изключени проверки, които могат да възникнат много неочаквано. Помнете, че сега сте заобиколени от много недоброжелатели, които ще се радват на вашите проблеми. Отнасяйте се с хората с определено внимание, но не се крийте, все пак във вашето обкръжение има и хора, на които можете да се доверите.

Финансов хороскоп:

Финансовия хороскоп, като цяло, е благоприятен – вашите позиции значително ще се подобрят и този процес ще продължи в следващите месеци. Везните, които работят като служители могат да получат премия или добавка към заплатата, което ще ги устрои доста добре. Предприемачите могат да разчитат на допълнителен доход.

Любовен хороскоп:

Семейните отношения на Везните сега не са много устойчиви. Работата е там, че сега вашите мисли изцяло са заети с работа и пътувания, а близкия ви човек го възприема като отсъствие и охлаждане на отношенията. Възможен е също вариант, в който вие решавате много от въпросите, поемайки контрола и това също способства развитието на конфликтите. Проявете търпение към близкия си човек и ще видите, че караниците могат да бъдат избегнати.

Както и по-рано, отношенията с някои роднини ще си останат усложнени и редица въпроси ще останат във въздуха. Състоянието на неопределеност ще остане за дълъг период от време.

Здравен хороскоп:

През декември за Везните всичко ще бъде стабилно и благоприятно, ако говорим за здравето. Болестите ще заобикалят представителите на този знак, но все пак звездите ви препоръчват да проявявате по-голямо внимание когато шофирате, защото вероятността от възникване на травми е много голяма.

Скорпион

scorpioПрез декември девизът на Скорпионите ще бъде фразата: „По-добре врабче в ръката, отколкото жерав в небето!“. Така, че по-малко говорете и повече действайте!

Бизнес хороскоп:

Декември е отличен месец за реализиране в професионалната сфера. Особено ще им провърви на Скорпионите, които ще се захванат за отложените дела или за въпросите изискващи доработване. Проявявайте внимание към приятелите и партньорите, а също и към високо поставените покровители, защото между вас има все още нерешени финансови въпроси, изискващи деликатност и внимание. Предприемачите и началниците, заемащи каквито и да било позиции, родени под знака Скорпион, сега са длъжни да бъдат готови за неочаквани проверки. Именно затова трябва да се постараят да приведат всички свои дела в ред в близко време, защото проверяващите могат да дойдат още в средата на декември. Ако имате бизнес в друг град или чужда държава, то сега ще откриете редица неточности при работата си с тях. Повод за безспокойство ще се намери през декември и по много от въпросите ще се наложи да работите още дълго.

Финансов хороскоп:

Финансовата ситуация леко ще се подобри, но не до толкова, че да станете разточителни. Пазете се от неоправдано високи разходи, защото сега вие не можете да си позволите всичко, което ви харесва. Ще се наложи да се сдържате още няколко месеца в поривите си да си купите всичко, което видите. Така, че се старайте да не ходите по магазините без да бъде необходимо и не планирайте покупки през декември, защото те ще бъдат неудачни.

Любовен хороскоп:

В семейния живот на Скорпионите не всичко ще бъде благополучно, вероятни са проблеми с роднини, които са възникнали по-рано. Част от неприятностите са останали в миналото, но относно някои ще се наложи да се разрешават доста напред във времето. Не е много стабилна ситуацията и при влюбените. Напълно е вероятно сега да се сблъскате със стари проблеми, звездите препоръчват да се оставите на интуицията си – тя никога не ви е подвеждала. Добре е да отчетете, че сега конфликт между влюбените може да възникне на основата на пари. Старайте да не зацикляте много върху финансовата тема, не бъдете алчни.

Здравен хороскоп:

Здравният хороскоп за декември 2015 година е повече от благоприятен, заболяванията при Скорпионите няма да бъдат страшни. Но звездите препоръчват представителите на този знак да бъдат внимателни при пътувания с кола, защото съществува голяма вероятност за получаване на травми през този месец.

Стрелец

streletzЗвездите смятат, че всички Стрелци са млади и вие оправдавате това убеждение. Във всеки случай, може уверено да се каже, че през декември вашите успехи в службата ще бъдат повече от запомнящи се.

Бизнес хороскоп:

В професионалната сфера Стрелците ще бъдат достатъчно успешни и ще им върви на практика във всичко, с което се захванат. Напълно е вероятно през декември да ви се наложи да се срещнете с представители на властта по доста важни въпроси. И това ще успеете да направите добре. Още повече, че вие задължително ще намирате компромиси в хода на преговорите. Така ще можете да реализирате много от това, което сте планирали, сътрудничеството ще се окаже взаимно изгодно. През декември ще имате много интересни предложения и те ще дойдат както от стари познати, така и от хора, с които сте се запознали съвсем скоро. Много от Стрелците ще успеят да ги заинтригуват с идеите си, а околните ще предложат варианти за осъществяването им.

Финансов хороскоп:

Финансовият хороскоп е доста благоприятен и вие можете да разчитате на парични постъпление през втората половина на месеца.

Любовен хороскоп:

За съжаление не може да се каже, че личния живот на Стрелците ще бъде така добър, както професионалния. Сега сте готови да действате, но социалната активност ви е по-близка отколкото интереса към близките ви хора, които ще бъдат принесени в жертва на вашата професионална реализация и оглушителния ви успех. Но помнете, че никакви социални връзки няма да заменят домашната топлина, затова се постарайте да прекарвате все пак повече време с близките и любимите си хора или намерете начин да им обясните своята заетост.

Самотните и разочарованите от предишните си отношения Стрелци през декември 2015 година ще получат възможност да срещнат своята втора половинка и силно да се влюбят. Тези отношения обещават да бъдат доста дълготрайни.

Здравен хороскоп:

Здравният хороскоп е благоприятен. Енергийният потенциал на Стрелците през декември 2015 година е достатъчно висок и затова заболяванията за тях не са страшни.

Козирог

kozirogЗа Козирозите декември 2015 година ще се бъде доста противоречив, а позитивните явления в живота ви ще се съчетават с негативните. Ще ви се наложи да лавирате и да проявявате дипломатичност. Вие ще се справите!

Бизнес хороскоп:

Главния проблем през декември 2015 година ще се състои в това, че във вашия живот ще се повяват стари юридически въпроси, решението на които вие постоянно сте отлагали, а сега ще се наложи сериозно да се заемете с тях, за да избегнете по-нататъшни проблеми. Още повече, че ситуацията се допълва с нови подробности, което още повече ще усложни живота ви. Освен това, трябва да имате в предвид, че сега са възможни многобройни проверки от страна на съответните организации и затова побързайте да приведете делата си в ред. Напълно е вероятно решението на някои въпроси да отиде и в 2016 година.

Началниците и предприемачите от всички рангове, родени под знака Козирог, са длъжни задължително да се подготвят за проверки и спешни преговори с партньорите по важните въпроси, оказващи непосредствено влияние върху бизнеса. Що се отнася до подчинените, то те могат да станат жертва на интриги. Старайте се да се концентрирате изключително върху работата си и не заставайте на ничия страна в колектива, ако се образуват два враждуващи лагера. Не се доверявайте на всеки, сега във вашето обкръжение се намират хора, които са злонамерени към вас. Бъдете внимателни към началството – сега към вас се отнасят с особена придирчивост и затова се постарайте да не претупвате работата, не си тръгвайте по-рано, а ако ви се наложи все пак да го направите, то обяснете излизането си с обективни причини. Също, тръгвайки в отпуск не забравяйте да сложите в ред документите, защото в противен случай за вашата немарливост задължително ще доложат на ръководството, желаещи ще се намерят. Именно сега ваша опора могат да станат близките ви хора и затова вие може да им се доверите.

Финансов хороскоп:

Финансовия хороскоп за декември 2015 година за Козирог е нестабилен, макар, че няма да имате особени разходи. Сега близките ви са готови да ви подкрепят, не само на думи, а и с действия.

Любовен хороскоп:

Семейните отношения не се отличават със стабилност и периодично ще възникват конфликти. Достатъчно е трудно да се разбере кой е прав и кой крив, ясно е само, че ви предстоят трудни период, когато ще се е необходимо да преосмислите своите отношения и да помислите какво да правите за напред с тях. При много двойки не се предвижда светло бъдеще, особено ако в ситуацията се намесват роднини със своите съвети. Разбира се, това засяга само тези, при които разривът е назрявал отдавна. А задружните семейства ще вървят уверено по живота и ще се справят с текущите проблеми благодарение на своята любов и мъдрост.

При влюбените ситуацията е още по-благоприятна, но през декември между тях може да възникне известно отчуждение. Възможно е да се появи информация за някой от вас, която да доведе до разправия. Пазете нервите си, старайте се да пазите в тайна онова, което според вас ще разстрои партньора, бъдете мъдри в изграждането на отношенията.

Здравен хороскоп:

През декември енергийния потенциал на Козирозите няма да бъде висок, затова и здравния хороскоп е неблагоприятен. Сега сте подложени на простуди и инфекции, затова се старайте да се отнасяте грижливо към своето здраве.

Водолей

vodoleiПрез декември Водолеите ще бъдат достатъчно предприемчиви и инициативни, ще успеят да се изявят в ролята на посредник при воденето на преговори. Сега настъпва период, когато по най-добрия начин можете да проявите своята дипломатичност и да се възползвате от нея.

Бизнес хороскоп:

През декември Водолеите ще се стремят да постигнат взаимно разбирателство с хората, които заемат високо положение в обществото и ще търсят подкрепата на стари приятели. Но далеч не всички ще успеят. На пътя на постигането на взаимното разбирателство могат да застанат спорни финансови въпроси и всяка страна ще осъществява своето мнение.

На Водолеите началници и предприемачи се препоръчва да се подготвят за внезапни проверки и да сложат ред в своите дела. Не е изключено в края на месеца да се появят много неприятни факти за вас. В този случай ще се наложи да използвате всичките си връзки, за да се справите с възникващите проблеми. Що се касае за служителите – те могат да станат обект на критика от страна на своите колеги. Така, че вашата основна задача се състои в това, да се проявявате усилено в своята работа и само тогава ще ви бъде осигурена мощна защита от по-горните етажи.

Една от благоприятните тенденции за декември се състои в развитие и укрепването на международните връзки. В тази сфера се забелязва истинско оживление и първата половина на декември изглежда доста благополучно в този план. През втората половина на месеца хороскопът не е твърде благоприятен: ще започнат проблеми и всякакви трудности, които ще се разрешат чак през февруари 2016 година.

Финансов хороскоп:

Финансовия хороскоп не е много благоприятен, защото през декември ще се появят много разходи и те ще окажат много повече от доходите. Астролозите препоръчват да не давате сега пари на заем и да бъдете внимателни във всичко, което се отнася до финанси, както към вашите, така и към тези на чуждите хора, за които вие носите отговорност. Помнете, че периода, който е нужен за оправяне на финансовата сфера, може да се проточи доста напред във времето.

Любовен хороскоп:

За влюбените Водолеи сега е доста сложно време и е много вероятно да не успеят да постигнат компромис, голяма е вероятността за раздяла. Помислете, ще успеете ли да пристъпи своите принципи и навици, заради сегашните си отношения, без да чувствате, че се предавате! Струва си да се съобразявате само със себе си, но не забравяйте, че без взаимни отстъпки е по-вероятно да не успеете да запазите връзката си. При съпрузите ситуацията ще остане стабилна, но е напълно вероятно да възникнат проблеми с роднини, които могат да приключат с караници в края на декември. Съществува и вариант, при който за някои от роднините ще настъпят трудни времена и в резултат на това ще ви се наложи да помагате и с думи, и с действия.

Здравен хороскоп:

През първата половина на декември енергийния потенциал на Водолеите е доста висок и не го заплашват заболявания. Вялост и умора ще започнат да усещат чак към края на месеца и затова звездите препоръчват на Водолеите колкото е възможно по-често да бъдат в обкръжението на близките си хора и да се стараят да избягват шумните компании.

Освен това: бъдете внимателни при пътувания, когато вие шофирате. Хороскопът предполага големи възможности за травматизъм.

Риби

ribiЗа Рибите предстои достатъчно плодотворен и натоварен месец, вашата основна задача сега е да направите правилния избор, определяйки за себе си направление в което да действате.

Бизнес хороскоп:

През декември Рибите ги очакват множество успешни моменти, ако говорим за професионалния живот. Сега вие можете да разчитате на успех в делата, повишаване на собствените ви доходи и победа над неотстъпчивите опоненти. Всички преговори, в които ще вземете участие ще преминат успешно и вие ще успеете за направите полезни запознанства именно през декември 2015 година. Вашите позиции сега чувствително са се издигнали и противоположната страна задължително ще го признае. Наистина, че много от тях без борба няма да се дадат и вие трябва да сте готови за това. Опитайте да водите преговорите твърдо и проявявайте неотстъпчивост, за да ви чуят и да ви приемат сериозно. Много е вероятно през този месец да говорите за недвижимости или голяма собственост, така че е напълно вероятно да стане дума за пари.

Рибите – служители могат да разчитат на подобряване на отношенията с ръководството, което ще способства тяхното издигане по кариерната стълбица.

Финансов хороскоп:

Финансовия хороскоп е относително благоприятен. Парите ще идват регулярно и тяхното количество ще се увеличи значително. Заедно с това ще нарастнат и вашите доходи. Те могат да бъдат свързани с връщане на стари кредити, дългове, субсидии. Също е напълно вероятно да ви се наложи да делите собственост с партньори или близки хора.

Любовен хороскоп:

Личния живот през декември 2015 година за Рибите ще бъде доста обезспокояващ. Близкият ви човек ще реши да се поинтересува от вашия професионална активност и ще започне да се засяга от факта, че на вас ви е много трудно да си останете у дома. Действително Рибите сега са изцяло потопени в работата и не мечтаят за нищо „навън“. Намерете време да поговорите със своята половинка, така ще можете да запазите своите отношения. Обяснете ситуацията и по възможност прекарвайте повече от свободното си време с любимия човек.

През декември са вероятни разногласия от финансов характер, а също и проблеми, продиктувани от различията в отношенията и от различните ценност, събития и явления. Това се отнася и за семейните двойки, които живеят от по-дълго и за тези, които от скоро изграждат отношенията си. Постарайте се по-често да разговаряте с партньора си и тогава ще успеете да избегнете разправиите.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара