Валерия спечели сърцето на Евгени Генчев и стана победител във второто издание на риалити формата „Ергенът“. Тя получи обяснение в любов, пръстен и предложение за брак.

Снимки: bTV

Евгени трябваше да избира между Валерия и Елена. За да се запознаят с претендентките и да дадат съвет на сина си, в имението пристигнаха родителите на Евгени – Светла и Танко. Те видимо харесаха повече Елена, като между Валерия и майката на Евгени дори имаше сериозно напрежение.

Пианистът каза на Елена, че е перфектната жена, че е спечелила родителите му и неговото сърце, но не е сигурен, че е перфектната жена за него. Разплакана, Елена каза: „В крайна сметка влюбваш се, правиш някакъв лупинг и се надяваш да се приземиш на краката си. Понякога не се случва. Понякога се приземяваш на врата си или на сърцето си.“

„Дойдох тук, за да се влюбя и се влюбих, каза Евгени. Той обясни на Валерия, че е голяма беля и, че е „много загазил“, но е истински влюбен в нея. „Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена!“, каза той на Валерия. И тя му отвърна, че ще стане негова жена.

„Ще сме само двамата, надявам се да се обичаме и да сме щастливи“, каза още Евгени.

„Толкова съм щастлива, че се боя да не е сън. Склонна съм ей сега, днес, да се оженя за него“, заяви и Валерия.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара