В “Шоуто на Николаос Цитиридис” предстои най-горещият епизод за сезона с цял куп ексклузивни гости – победителят от “Survivor” Благой Георгиев в пълен блясък и с нови татуировки,  Евгени Генчев от „Ергенът“ и дамата, спечелила сърцето му. За весел завършек на седмия сезон на шоуто, в последния му епизод настроението ще вдигнат и DUBIOZA KOLЕKTIV, които ще се представят подобаващо енергично и в обичайния си сценичен вид.

В тон с политическите настроения от седмицата, водещият Николаос Цитиридис ще си „подаде оставката“ – като за финал на сезона. Какво ще се случи след това, зрителите предстои да разберат.

Последният оцелял в сезон 7 на “Survivor” – футболистът Благой Георгиев, ще сподели как се чувства след победата си в най-екстремното риалити по bTV и какво е първото нещо, което е направил веднага след нея. Дали се е зарадвал на чушките с ориз на майка си и има ли нова ослепителна усмивка. Всичко това, че и повече – в петък вечер, точно в 22:00 ч.

Под звуците на сватбения марш, Николаос Цитиридис ще посрещне и виртуозния пианист Евгени Генчев, както и дамата на сърцето му, която ще стане известна тази вечер във финалния епизод на романтичното риалити „Ергенът“.

Тази вечер Евгени ще избира между Валерия и Елена.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара