Тази вечер, в специален тричасов епизод от 20:00 до 23:00 ч. по bTV, Евгени ще бъде изправен пред съдбоносен избор. На специална Церемония той ще се срещне и с двете финалистки – Елена и Валерия, като едната ще чуе думи на раздяла, а другата – обяснение в любов и официално предложение за брак.

Според осведомени източници Евгени Генчев ще избере  Валерия.

„Днес е денят, в който всичко ще се промени. Чувствам се много развълнуван, нетърпелив, но същевременно притеснен“, не крие емоцията си пианистът на метри от финала на любовното приключение.

За да се запознаят с претендентките и да дадат съвет на сина си, в имението ще пристигнат родителите на Евгени – Светла и Танко.

Те ще имат възможност да поговорят насаме с Валерия и Елена.

А какво ще провокира открито противоречие между майката на музиканта и една от дамите, измежду които той трябва да направи своя избор – отговорът тази вечер от 20:00 ч. само по bTV.

Зрителите ще станат свидетели и на последните индивидуални романтични срещи на Евгени с двете финалистки, като за пръв път виртуозът ще отвори вратите на имението си специално за тях.

Валерия или Елена – коя от двете ще чуе от Евгени думите: „Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена!“, ще разберем тази вечер в специалния тричасов финал на „Ергенът“ от 20:00 до 23:00 ч. по bTV!

Facebook Twitter Google+

0 Коментара