Микаела от „Ергенът“, която напусна риалити шоуто преди финала, написа в Инстаграм, че си тръгва като победител. Тя не получи роза от Евгени Генчев на последната церемония.

Микаела и Евгени

Така за сърцето на музиканта остават да се борят Валерия и Елена.

Според осведомени източници Евгени Генчев ще избере  Валерия.

Ето какво написа Мика в профила си:

„Разбрах, че ще се плува в бурни води, веднага след втория коктейл с Е. Точно тогава, сред женска врява и шум от дантела се роди и първият лозунг: „В любов и във война няма правила“. Това пък донесе „Двоен стандарт“, пулсиращи вени, арогантност на всяка цена. Всъщност, много театър и малко майсторство…

Липсваше ни онова доброто, женското дето можеше да озари и душата на разбойник. Късмет, че бяхме „статистките“, за да дадем ореол. На нещо сиво, съсухрено и жилаво, в което живителен сок не течеше. Не е моя тази битка. Сърцето ми е чисто. Каузата ми е любов, към себе си и към хората.

Скъпи хора, днес напускам като победител. Нека, войната за розата (зрителят) продължи. Едни се бият с вятърни мелници, други строят пясъчни замъци… докато всъщност всички търсят себе си. Как се води битка от фанатични герои за фанатични каузи? Без срам от хората и страх от Бога. Мили мои, не всичко е на всяка цена!“ , написа червенокосата красавица в Instagram.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара