На 20-и май, огнения младеж Марс ще има щастието да започне своето интригуващо пътуване през знак Лъв, което ще продължи до 10-и юли.

Последните два месеца той беше в уютния дом на знак Рак. Със сигурност не може да се оплаче от грижите за него там, но това ни носеше в житейски план известна липса на енергия, желание за оттегляне и прибиране към себе си.

Промяната предстои!

Време е да загасим котлоните в къщи, да облечем новата си рокля, да обуем удобните си обувки, да заключим вратата на дома си и да излезем навън. Марс е търсенето, страстта, амбицията, напредъка, движението и случването. Сега то ще ни се дава съвсем естествено и от сърце, защото в дома на знак Лъв всичко се прави с любов и артистичност. Под прожекторите, на сцената, в състояние на категорично щастие и лично удовлетворение ще се случват онези неща, които искаме да развием. Ако имате нужда да загърбите спомените си и да се отправите на ново пътешествие в света на неограничените възможности, момента е точно сега.

Сайтът на астролог Венета Матева 

Времето прекарано на огнената планета Марс в знак Лъв, можем да сравним с безгрижната ваканция предлагаща безброй изкушения на един млад, красив и целеустремен младеж. Очаквайте нови запознанства, любовни авантюри и

засилено желание за приключения.

В бизнес план се опитайте да избягвате бързане, налагане на мнение и рязко взимане на решения. Преди да вземете решение за нещо го обмислете добре и бъдете съобразителни с околните. Ако в нещо сте се чувствали неуверени и плахи, очаквайте прилив на енергия, целеустременост и полезно самочувствие.

Между 18-и и 24-ти май, Марс ще бъде в открит конфликт с Плутон и Юпитер. Това ще ни донесе напрежение и желание за доказване.

На 20-и и 21-ви май, бъдете внимателни в личните и професионалните си отношения. Опитайте се да избягвате спорове и проявявайте търпение във всичко. Бъдете наблюдатели на случващото се и запазете спокойствие в решенията си.

Между 15-и и 27-и юни Марс ще прави напрегнати аспекти с Уран. Това е възможно да предизвика раздразнителност и желание за взимане на крайни решения в търсене на свобода и независимост. В този период бъдете въздържани в действията и думите си. Времето не е подходящо за твърди решения и крайни действия. Радвайте се на всеки ден без очаквания, с повече любов и разбиране.

Гостуването на Марс в Лъв ще донесе най-много динамика и резултати на огнените знаци – Овен, Лъв и Стрелец. Те имаш шанса да бъдат успешни, спокойни и щастливи, ако бъдат мъдри в изборите си, като не идеализират и не изискват прекалено много от околните.

Водолеите, Скорпионите и Телците трябва да бъдат по-търпеливи и разбиращи околните. Бъдете внимателни към себе си и не прахосвайте енергия в дейности и ситуации, които нямат бъдеще и надежди. Не се преуморявайте и пазете силите си. Опитайте се, енергията която имате да влагате премерено с повече търпение в делата си.

Близнаците и Везните ще се чувстват подкрепени от колеги и партньори. Радвайте се на спокойствието и баланса, който ви обгражда. Оставете ритъма на лятото да ви завладее и донесе лично удовлетворение и наслада.

Всички останали знаци ще се радват на лекота, спокойствие и комфорт. Няма да бъдете запалени прекалено много от енергията на Марс, но и няма тя да липсва в ежедневието ви под формата на щастливо усещане и цветно настроение.

Желая на всички уютен период, изпълнен с много положителни емоции, топлина и обич.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара