Wizz Air, стартира нова услуга за мобилни данни eSIM за своите клиенти по време на пътуване в чужбина.

Услугата eSIM се фокусира върху предоставянето на надеждни и високоскоростни мобилни данни на пътниците, като осигурява безпроблемна свързаност. Чрез еднократно закупуване Wizz Air дава възможност на клиентите си да се възползват от изгодни опции за мобилни данни с достъп до над 245 мобилни мрежи, като по този начин остават свързани в повече от 150 държави без да се налага да сменят физическите си SIM карти.

С вградената услуга eSIM

клиентите вече могат да планират и оптимизират своите разходи за мобилни данни, като елиминират необходимостта от скъпия роуминг или несигурните Wi-Fi връзки.

Независимо дали пътуват с едно или с няколко устройства, пътниците могат лесно да управляват и проследяват своите предплатени планове, за да се уверят, че не надвишават определените им лимити. Освен това електронната SIM карта може да се използва до 12 месеца след последното пътуване.

За да бъде лесно достъпно за всички, купуването на eSIM услугата може да се извърши удобно чрез банкова карта, което е сигурен и опростен начин на плащане.

За повече информация за услугата eSIM Data на Wizz Air, можете да кликнете тук.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара