Култовото парче на Том Джоунс Sex Bomb изпяха братята Дарин и Деян Ангелови по време на спектакъла за 75-годишнината на техния учител Стефан Данаилов. Песента е нещо като химн на възпитаниците на Ламбо от НАТФИЗ, с която през годините обучение той ги е мотивирал да бъдат успешни и със самочувствие на сцената.

Препълнената голяма зала на Народния театър посрещна на крака и с аплодисменти най-обичания съвременен български актьор на неговия рожден ден в събота. На спектакъла, чийто режисьор е племенницата на Данаилов – Росица Обрешкова – се представи и автобиографичната му книга „Романът на моя моя живот“, написана в съавторство с журналиста Георги Тошев. Зрителите си припомниха филмови кадри от паметните участия на големия актьор в киното.

Мариус Донкин откри спектакъла, а след него се включи любимия оркестър на рожденика Viva Монтана. Първите три реда бяха заети от студенти на Стефан Данаилов, които хорово извикаха за почест: „Честит рожден ден, Мастер!“

Цветана Манева, Явор Милушев, Татяна Лолова, Паскева Джукелова, актьори от някоко поколения, певци, журналисти и политици дойдоха да почетат рожденика. Министърът на културата Боил Банов награди Ламбо с орден „Златен век“.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара