На 9 септември ще бъде открит новият сезон в Bedroom Premium Club. В най-добрия клуб ще заработи и най-добрата озвучителна техника в света L-Acoustics. 

11947711_902637746450001_721874099414258947_o

Легендарният физик д-р Кристиан Хайл, който е основател на бутиковата френска фирма L-Acoustics, създава набор от професионална озвучителна техника, която със своята уникалност и качество става неразделна част от турнетата и концертите на едни от най-популярните имена в музикалния шоубизнес. Роби Уилямс, Мадона, Ъшър, Пинк, Джъстин Тимбърлейк, Депеш Мод, Дейвид Гета са само някои от световните знаменитости, доверили се на L-Acoustics за своите музикални шоу спектакли. На френския бранд също са заложили и някои от най-престижните клубове в света като: Pacha Club – Кан, Bamboo – Маями, La Fabrik – Лезен, Франция, Jimmy’z D’Hiver – Монте Карло и др.

01_01

Денят на откриването, или Week Long Opening Party, ще премине под слогана „День победы“ – едно иронично намигване към събитията в българската история отпреди седем десетилетия. Живакът на термометъра ще скочи нагоре, към върха на червеното, когато се появят Bedroom Premium Ladies. За тяхната визия се е погрижила дизайнерката Донка Боева, а за хореографията им – Галя от Сатен. Зад диджейския пулт ще се вихрят DJ Big D, FOXXY и 2 Lica MC.

0101

Откриването на новия сезон в Bedroom Premium Club продължава на 10 септември с Ladies Night и DJ Gorro. На 11 септември идва ред на шоуто Sparling Sex Appeal с резидентите на клуба DJ Andrew и Dimo BG. Week long Opening Party ще завърши на 12 септември с представлението Your favorite sin и диджеите Mascota и D-Trax.

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара