Линдън и Стефани са млади, красиви и винаги готови за приключения. Приятелството им може да устои на всичко – включително и на взаимното привличане.

obeshtanie karina hali koricaЛиндън: На двайсет и пет вече ми бе дошло до гуша от момичета, които не значат нищо за мен. Исках нещо истинско. Исках Стеф. Най-добрата ми приятелка. Така се роди обещанието.

Но във вечер, гарнирана с повечко алкохол и поредната разочароваща първа среща, всичко е възможно. И ей така – уж на шега – двамата си обещават, че ако при навършването на трийсетата си година никой от тях няма сериозна връзка, ще сключат брак помежду си…

Стефани: Ако е грешно да поглъщаш с поглед най-добрия си приятел, нека горя в ада. Линдън е забавен, мил, интелигентен, секси и амбициозен. Но освен това е самонадеян, арогантен и голям сваляч. Сложна личност и мой най-добър приятел. От уговорката да се омъжа за него обаче не би излязло нищо.

karina hali 2

“Обещание” е първият роман на Карина Хали, който излиза на български език. В него читателите ще открият романтика, страст и ще проследят израстването на героите от безотговорни младежи във зрели хора, изправени пред житейски избори и въпроси, с които всеки се е сблъсквал. Колко е голяма крачката между любовта и приятелството? Струва ли си да пожертваш едното в името на другото?

Карина Хали е музикален журналист, автор на пътеводители и създател на над 20 горещи романтични бестселъра с челни позиции в New York Times, Wall Street Journal и USA Today. Днес живее на остров край бреговете на Британска Колумбия заедно със съпруга си и осиновеното си от приют куче. Обича виното, книгите и планинските преходи.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара