Една от най-емблематичните кампании в подкрепа на жените с рак на гърдата отново стартира ударно, за да обедини всички в помощ на благородната кауза. За поредна година кампанията на AVON „От любов към живота” се изправя в битка срещу най-коварната женска болест.

Avon_300dpi_CMYK

През годините нейната основна цел е да повиши информираността на обществото и да осигури безплатни прегледи за ранна диагностика на болестта. От 2015 г. „От любов към живота” ще подаде ръка и на жените с диагноза „рак на гърдата“

От създаването си досега зад кампанията застават едни от най-ярките звезди на родната сцена, както и над 700 000 хиляди българи, подкрепили я с покупка на благотворителен продукт от специалната розова серия. На 25 април „От любов към живота“ отново ще събере любими български артисти, певци и вдъхновяващи с примера си хора на „Окриляващ поход” срещу рака на гърдата. Койна Русева, Поли Генова и Драго Симеонов – посланици на тазгодишната кампания ръка за ръка с всички, съпричастни към нея, ще оцветят улиците на София в розово в знак на подкрепа към жените, сблъскали се с болестта, техните семейства и приятели. Походът ще завърши с плеяда от любими български изпълнители и тяхното изпълнение на саундтрака на кампанията – песните „Утре“ и

„От любов към живота“.

За да помага на жените с рак на гърдата, AVON обединява усилия с фондация „Една от 8”, с които създават съвместния проект „Бъди до мен”. Той ще се финансира от продажбата на благотворителни продукти от розовата серия на AVON, 100% от печалбата от които се заделят за каузата. С всеки закупен продукт се даряват средства за осигуряване на психологически и юридически консултации и групи по взаимопомощ за жени с рак на гърдата. „Бъди до мен“ включва още практическа подкрепа и осигуряване на сутиени след преживяна мастектомия, както и аксесоари за глава (тюрбани) по време на химиотерапия.

До момента с набраните близо 1 400 000 лв. в рамките на кампанията „От любов към живота” са осъществени над 30 000 безплатни профилактични и диагностични прегледи на жени в цялата страна и е закупена ехографска и мамографска апаратура за болници в 8 града у нас. Всеки, който иска да подкрепи каузата, може да го направи целогодишно, като поръча благотворителен продукт от предлаганото портфолио на кампанията.

Специално за България AVON пуска на пазара и нов благотворителен продукт –  „Окриляваща тениска“. Дамската блуза и мъжката тениска са дело на известния български дизайнер Николай Божилов и могат да бъдат поръчани на Представител или на AVON.BG на цена от 19,90 лв.

teniski

Очакваме те на Окриляващия поход срещу рака на гърдата на 25 април в 11 ч. на площад „Батенберг“! Нека заедно извървим още крачки в подкрепа на борбата на хиляди български жени!

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара