Три километра витрини ще ви изкушат в този храм на разкоша.

foxtown-1954-0

FoxTown Factory Outlet Center в Мендризио, Швейцария, е синоним на изключителен шопинг с перфектно съотношение между цени и качество. В 160-те аутлет магазина се предлагат стоки на над 250 световноизвестни марки с цени от 30 до 70 процента по-ниски цени от тези в бутиците.

5-foxtown1Моделите са както и от актуални, така и от предходни колекции на брандовете. Сред тях са Gucci, Prada, Versace, Salvatore Ferragamo, Valentino, Bally, Dolce & Gabbana, Missoni, Ralph Lauren, Diesel, Esprit, Adidas, Nike, Replay, Superga, Samsonite, Fratelli Rossetti, Brums, La Perla, Lagostina, Fendi, Jilsander, Tod’s, Hogan, Polo Ralph Lauren, Baci&Abbracci, Dior и много други.

Разположен в швейцарския град Мендризио, FoxTown е само на 5 километра от италианската граница и на 50 километра от шопинг столицата Милано. С кола от Милано ще го достигнете лесно по магистралата за Лугано.  От Милано има и шатъл до аутлетите. Разстоянието от Лугано е едва 15 километра. До Мендризио пътуват влакове, както и редовни автобусни линии.

Factory Outlet Center предлага 1200 паркоместа.

Във FoxTown може да избирате от 7 различни ресторанта и бара. Опитайте късмета си и в казиното с 31 маси с рулетка,  Блек джек, бакара, 150 слот машини.

Аутлетите работят всеки ден. Работното време е от 11 сутринта до 19 часа. Единствените почивни дни са 1 януари, Великден, Коледа и 26 декември и 1 август (националния празник на Швейцария).

 

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара