Упоритото и нетипично окосмяване при дамите е не само естетическо несъвършенсто, но може да се окаже бариера за пълноценни социални отношения в професионален и романтичен план. Натрапчивите мисли за косми и следи от тях по тялото и лицето са наистина травмиращи за модерната жена. Подобен недостатък потиска сетивата и психиката, като често пъти е причина за ниска самооценка и неувереност у нежните представителки. Вместо да стимулират женското самочувствие и да генерират гордост, често красивите форми от изкусителния женски силует биват старателно скривани заради косми и последици от неуспешни опити за обезкосмяване.

versus1

За съжаление  дори и най-професионалната и скъпа козметика, както и пластовете грим по лицето  не успяват да заличат окосмяването и следите от него. Кратковременните и рутинни методи като бръснене, коламаска или електрически епилатор само усложняват проблема, като в повече от случаите недостатъците стават още по-забележими – кожата загрубява, появяват се дразнещи зачервявания и обриви, растящи навътре косъмчета и пъпчици.

Никой от изброените традиционни методи за обезкосмяване не унищожава космите.

За радост на дамите технологиите на новото време дават революционно решение за борба с космите.

Лазерната епилация не само премахва окосмяването за дълъг период,

но и благоприятства за мекотата и гладкостта на кожата. А красивата, здрава и секси кожа е основна и неопровержима предпоставка за перфектната визия на съвременната дама. Гладката естествена обвивка на красиво оформеното женско тяло е задължителен секси тренд през всички месеци на годината. Преди да облече най-фините и екстравагантни материи и кройки на световноизвестни дизайнери, съвършената жена си подарява кадифена кожа.

Едни от най-модерните и бързи лазери в България

можете да намерите в лазерен център Versus. За безупречната му репутация и опит в лазерната епилация през последните 6 години споделят щастливите посетители на центъра. Те потвърждават за огромното редуциране на окосмяването след проведен курс процедури.

Най-новото поколение лазери във Versus унищожава космите светкавично.

За една секунда могат да бъдат поразени безброй косми върху дадена повърхност. Светлината, която лекарите в центъра прецизно използват, не предизвиква никой от по-горните неприятни ефекти, а кожата остава гладка и нежна. Лазерната епилация елиминира космите с поразяващ ефет, като с всяка следваща процедура броят им става все по-малък, а с времето изтъняват и изсветляват. Лазерите са нежни към кожата и агресивни единствено към космите.

Едно от основните предимства на новото поколение лазери на Versus е умопомрачителната бързина. Подмишниците с този вид лазери, например, се третират за по-малко от минута.

Бикини зоната е готова за 5 минути, а целите крака само за 35.

Лекарите работят прецизно и  дискретно, а резултатите са зашеметяващо задоволителни в сравнение с безкрайно  повтарящите се и досадни бръснене или коламаска.

Резултатът от лазерната епилация е здрава, сатененогладка и мека кожа за дълъг период. Допълнителното свободно време, липсата на косми и отсъствието на натрапчивата мисъл за тях

прибавят ново самочувствие и увереност у дамите.

Без огромни усилия епилираната с лазер жена се чувства и изглежда така, както винаги е мечтала. Тя  може да избира измежду най-изрязаните и иначе скандални модели бельо и бански. Всеки ден от седмицата се чувства комфортно и свежо, защото не се безпокои за пораснали или враснали косъмчета. Не се притеснява да се съблече край басейна или на плажа по всяко време от годината. Наслаждава се на голотата си в съблекалнята след спорт или в СПА зоната и никога не е била по-естествена и импулсивна. Обезкосмяването с лазер е едно от най-добрите решения, които жената на новото време може да избере.

 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара