Искате ли да спечелите един от 10-те епилатора Braun Silk-Epil 7 за 8 март? Лесно е!

1. Прочетете текста.

2. Отговорете на въпроса в коментар под тази статия.

3. Споделете тази публикация публично на вашата Фейсбук страница.

Готово!  На 8 март 10 от участвалите ще спечелят чрез жребий епилатор Braun Silk-épil 7.

braun

Braun Silk-épil, марка епилатори №1 в света,

премахва дори най-тънките и къси косъмчета за гладка кожа, която трае до четири седмици.

  • Технология за по-прецизен захват: 40 пинсети са разположени по уникален начин, за да осигурят ефикасно епилиране. Моделите Silk-épil 7 премахват и най-късите косъмчета, които са до четири пъти по-къси от тези, които кола маската улавя.
  • Високочестотна система за масажиране: въртящите се цилиндри масажират кожата и намаляват чувството на болка.
  • Движеща се глава: главата се накланя с до 15 градуса напред или назад, което спомага за по-доброто улавяне на контурите на женското тяло, и осигурява по-гладко и ефикасно усещане при епилация.
  • Smartlight технология: създадена, за да се направлява по-лесно епилатора и да се отстраняват дори най-малките косъмчета без да остават пропуски.

Епилаторите от серията Braun Silk-épil 7 са най-ефективните продукти за сухо и влажно епилиране. Те могат да бъдат използвани във ваната или под душа за допълнителен комфорт и омекотяване на кожата

Високочестотната система за масаж стимулира кожата, за да намали неприятното усещане от епилацията, докато SmartLight системата осветява дори най-късите косъмчета за безупречно им отстраняване.

 

Джесика Алба, лице на Braun

Jessica Alba Gifting KV

Джесика, наскоро беше обявена за Майка на годината. Ти си и модел за подражание за жените по целия свят. Колко важно е за теб подаряването на подаръци като „лепило“ за скрепява отношенията в семейството и в една връзка?

Рождените дни и семейните празници са много важни за всяко едно семейство. Няма по-хубаво чувство от това да знаеш, че си избрал перфектния подарък за любимите хора, независимо дали става въпрос за майка ти, сестра ти, съпруга ти, децата или най-близките ти приятели. Според мен перфектният подарък е съчетание от креативност, добро познаване на човека и неговите нужди,  послание, което подаръкът носи сам по себе си.

Отговорете на въпроса, включетe се в играта сега:

Какво епилиране предлага Braun Silk-epil 7?

a) Епилаторът Braun Silk-epil 7 предлага епилиране на сухо.

б) Епилаторът Braun Silk-epil 7 предлага епилиране на сухо и мокро.

Може да участвате в играта до 12 часа на обяд на 6 март, петък. Ще обявим печелившите на сайта на 8 март сутринта. 

Facebook Twitter Google+

0 Коментара