На външния вид днес се отдава голямо значение. От друга страна, всяка дама е свободна да избере тоалета и стила, който желае и който отразява най-добре личността й. А това отваря възможности за психологически анализ. Нека видим тълкуванията на психолозите.

Строг външен вид

Ако една жена носи строги дрехи, тогава в нейния характер има известна тенденция към педантичност. Тя определено иска да бъде по-добра от околните и да получава постоянно комплименти, признание и уважение за това.

Твърде женствен вид

Ако една жена се облича така, това може да означава, че това е много активен човек. Най-вероятно е доста уверена в себе си.

Предпочитание към син или тюркоазен цвят

Според наблюденията, жените, които обичат да носят такива дрехи, са много организирани и спокойни. Те също могат лесно да повлияят на съзнанието на другите, провокирайки ги към активни действия.

Предпочитание към лилавия цвят

Ако една жена постоянно носи лилави дрехи, това показва много неспокоен характер. Най-вероятно ще бъде много трудно да се постигне хармония в отношенията с такава дама. Също така е много вероятно да е любител на пътуванията и спонтанните забавления.

Ярък грим

Жените, които рисуват очите си много ярко обичат вниманието на мъжете. Такива искат да оказват силно влияние върху другите. Те се характеризират с решителност, висока степен на амбиция и понякога неподплатено самочувствие.

Любов към златото

Ако една жена носи много златни бижута, тя е консервативна. Такава дама определено не се стреми да следва модата. За нея е важна оригиналността.

Пръстени на определени пръсти

Ако една жена носи пръстен само на показалеца си, тя иска да контролира хората и в никакъв случай няма да се съгласи на второстепенна роля. Жените с креативен ум носят пръстени на средния пръст. Тези, които обичат вниманието и не се страхуват да се покажат на света, носят пръстени на малките си пръсти.

Предпочитания към определен тип обувки

Ако една жена почти винаги носи обувки на висок ток или обувки с висока платформа, тогава можем да кажем за такава дама, че тя няма най-високо самочувствие, въпреки че се опитва да покаже на всички около себе си обратното. Тя търси не просто партньор в живота, а някой, който може да я носи на ръце и да я обожава, да й отделя максимално внимание.

Ниските обувки са избор на уверените жени, които могат да отстояват себе си. Те не се нуждаят от мъж, който да повярва в тяхната красота и изключителност. Това са волеви и изключително силни личности.

Тип чанта

Малката чанта показва, че жената е много сдържана, точна и пряма. Ако една дама носи само големи чанти, тогава за нея можем да кажем, че обича вниманието и е много чувствен, емпатичен човек.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара