LG Electronics (LG) представи своя дългоочакван смартфон LG G5, изцяло нов като дизайн – с лъскав метален корпус, сменяема батерия и дизайн за модулна конфигурация, която осигурява по-голямо удобство при работа. Съвместим с LG Friends, колекция от допълнителни устройства, G5 може да се превърне в цифрова камера, Hi-Fi плейър и какво ли още не.

LG+G5

С корпус изцяло обгърнат от лъскав метал и възможност само за секунди чрез приплъзване да замените изтощената батерия с нова, напълно заредена, LG G5 превъзхожда по визия своя предшественик – LG G4.

На първо място, широкоъгълния 135-градусов обектив на G5 ви дава възможност да заснемете най-добрия кадър, избирайки между стандартно снимане или такова с широк обектив. Освен това, винаги включеният дисплей прави така че информация като час, дата, както и всичките ви известия да са само на поглед разстояние, без да се налага да включвате G5. Трето, 3D стъклото Arc Glass, което участва в изграждането на 5,3-инчовия дисплей, създава лека извивка  и осигурява гладка метална повърхност чрез усъвършенстван процес на микрдозиране, за който е използван анодизиран алуминий по изцяло нов начин.

Антената е незабележимо интегрирана в самия корпус, и така не нарушава целостта на елегантно проектирания метален корпус. Дизайнерите на LG извеждат концепцията за метален корпус стъпка напред, добавяйки бляскав завършек, който добавя контраст в дизайна и осигурява по-добро усещане при хващане.

Първият смартфон на LG от модулен тип

LG+Friends

Иновативният модулен дизайн на LG G5 за първи път дава възможност на смартфон лесно да се превръща в цифрова камера, Hi-Fi плейър и различни други устройства, като същевременно си запазва традиционната сменяема батерия и цялостен метален корпус.

LG CAM Plus

LG+360+CAMLG CAM Plus е универсална модул-камера, която може да бъде прикрепена към телефона чрез слота за батерията и така да осигури удобен захват и управление на самостоятелна камера. LG CAM Plus е снабдена с бутони за включване/изключване, снимане, запис на видео, увеличаване на картината. Тя има и LED индикатор и прави телефона по удобен за хващане. Камерата има и опция за интуитивен авто фокус и заключване на експозицията, функции присъщи за цифрови фотоапарати. Когато е прикрепена към LG G5, камерата осигурява допълнителен капацитет на батерията от 1,200mAh и така дава възможност за по-продължително снимане и повече забавление.

LG Hi-Fi Plus с B & O PLAY

LG+CAM+PlusLG Hi-Fi Plus с B & O PLAY е иновативен портативен Hi-Fi DAC аудио плейър, разработен в сътрудничество с B & O PLAY, така че да  задоволи нуждите на тези, които искат да се наслаждават на първокласен звук, който обикновено е достъпен само при високия клас  аудио устройства. LG Hi-Fi Plus с B & O PLAY се откроява със своя изчистен и елегантен скандинавски дизайн и премиум аудио технология. В допълнение към 32-битовата Hi-Fi DAC семплираща технология, внедрена за първи път в LG V10, LG Hi-Fi Plus с интегрирана функция B&O PLAY също поддържа и 32-битов 384kHz аудио плейбек с висока резолюция. LG Hi-Fi Plus с B & O PLAY може да се използва или като модул към LG G5, или като отделен Hi-Fi DAC и да се свърже с който и да е смартфон или персонален компютър.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара