AVON има нов професионален гримьор. Козметичната компания стартира работата си с Алина Манова от началото на 2016 година, като сътрудничеството ще бъде целогодишно.

Alina_1Алина е един от най-активните млади гримьори в България. Голямата страст и любов към професията си, които показва, неизменно водят и до огромни успехи – жури на националния конкурс за гримьори Arena of Beauty 2015,  жури и главен гримьор за световните конкурси Best Model of the World 2012, Mrs. Europe 2014 и други. Благодарение на свежия си и иновативен подход към грима печели доверието на множество от българските звезди и артисти, с които е част от снимачния процес за модни едиториали, публикувани в Лондон, Берлин, Ню Йорк, Барселона.

Alina

Алина вече се включи в няколко от продуктовите кампании на Avon, като засне две видеа с полезни съвети за перфектна визия. Доказателство за нестандартния й поглед към работата е визията „Омбре ефект“ върху устните – последният писък на модата, която гримьорът демонстрира с помощта на новото матово червило True Color Perfectly Matte:


А тъй като спиралата е сред любимите продукти на всяка дама, видеото с кратки трикове за перфектното нанасяне на Big & Multiplied, ще направи сутрешната ни процедура по гримиране много по-лесна и забавна:

„Истински се радвам се, че съм част от екипа на AVON! Те са голямо семейство от усмихнати професионалисти, които ме посрещнаха прекрасно. Очаквам с нетърпение предстоящите ни проекти и се надявам да ви харесат!“, споделя Алина след присъединяването си към бранда.

Facebook Twitter Google+

0 Коментара