Тема на броя / Обичай себе си!

Дамата от корицата се казва Росица Петрова и разказва за вълната. Защо за вълната, ще попитате. Ами, прочетете и ще разберете как един архитект превърна дома си в място без изкуствени материали и създаде от това бизнес.

Обичай себе си! е темата на този брой. А може би не е нужно да прекалявате в това упражнение, оставете малко обич, която да дадете и на другите, съветват нашите автори.

В броя ще намерите още: спомени за Соня Бакиш от първо лице – разказва синът й Калин Тодоров; Невена Борисова разкрива съдбовните любовни връзки в българската история.

Как Лили Джеймс влезе в обувките на Мерил Стрийп. Какво е отношението на Йордан Радичков – внук към верблюдите. Какво е най-важно в бизнеса, разказва собственичката на „Интеграл“ Ирина Христова. Защо българските родители масова възпитават с шамари и по какво тъгува Харуки Мураками.

В броя ни гостуват също: маестро Найден Тодоров, шеф Павел Павлов. В него ще намерите средиземноморски рецепти от Amuse Bouche и съвети как да подобрите съня си.

И още: модни предложения, избрани продукти за почистване на кожата на лицето, нашите препоръки за добри четива и културни събития.

Приключението ни ще ви отведе в храмовете в Каджурахо, които се приемат за връх в еротичното изкуство – не само за Индия, но и за целия свят.

За десерт – стихове от Емилия Найденова.

От броя

Абонамент