Тема на броя / Forever Young

Forever young
I want to be forever young
Do you really want to live forever?
Forever, and ever

За култовото парче на Alphaville се сетихме, докато измисляхме темата на този брой – Forever Young, или Жажда за младост. Защо искаме да спрем времето и на какво сме готови, за да изглеждаме млади?

Ще откриете страхотни отговори в текстовете на Маргарита Кабурова, Бойка Трифонова, Мария Касимова-Моасе, Мартина Иванова, Ава Гаел, Елка Стоянова, д-р Весела Попова-Балтова, Росица Михова и Ипократис Пападимитракос. 

А с помощта на експертните съвети на дерматолозите д-р Дончо Етугов, д-р Ива Стоилова, д-р Мария Тончева, д-р Снежана Атанасова, д-р Валянова и д-р Ванеска ще откриете своя начин да изглеждате млади, красиви и жизнени.

На корицата ни грее Камелия – истински бранд в поп-фолка, доказатлество, че успехът е въпрос на характер.

Режисьорът на филма „Ага“ Милко Лазаров говори за филмите, копнежа да си по-добър и по-близо до Бог, за края на кича и неуките.

Иванка Могилска пък разпитва Цветан Цветанов, създател на фестивала „Аларма пънк джаз“

Внимавай да не хванеш моногамия, съветва Ирина Атанасова, а психоложката Велислава Димитрова разкрива как да се справим с раздялата с любим човек.

Ивелина Атанасова, създател на фондация DigitalKidZ, ни убеждава колко е нужна промяна в модела на образование на днешните деца.

Ивайло Харалампиев ни представя превъплъщенията на Елисия Хо пред съпруга й Джон Боти.

Калояна Славова ни води на колоритно пътешествие в  зашеметяващата Ямайка.

Кулинарно училище Amuse Bouche ни представят цветно пролетно меню.

Насладете се и на рецептите на Софи Йотова, създател на блога Foodie Boulevard, чиято книга „Вкусно с усмивка“ излиза тези дни.

За новите джаджи ни разказва Соня Славчева.

Стиховете са на Ангелина Александрова, чиято дебютна стихосбирка „15 ангела на върха на пръста ми“ излезе през март.

От броя

Абонамент