Тема на броя / Жените и парите

Първата фотосесия на Николета с бебето Никол беше в „Жената днес“. 6 години по-късно двете вече са равностойни героини на корицата ни. Как изглежда трансформацията от сексмодел в майка, на какво учи своята дъщеричка и, разбира се, какво смята за кампанията срещу сексуалните посегателства и насилието върху жени – отговаря новата Николета.

Темата ни на броя е ЖЕНИТЕ И ПАРИТЕ, а по нея се вдъхновиха и сътвориха хем умни, хем полезни, хем забавни текстове Иванка Могилска, Капка Тодорова, Радина Ралчева, Калояна Славова и Соня Момчилова. 

Какво ни готви фондовата борса? Разказват финансовите брокери Иво Станков и Илиян Димитров, които са и създатели на сайта Кулинарен Блоговодител, който за 4-та година връчва награди за най-добрите кулинарни блогове у нас.

Гърдите, без които не можем. Или? Жената, която избра да бъде плоска. Разказ на Ирина Атанасова за Джулиет Фицпатрик, която реши да не си слага изкуствени гърди след мастектомия.

Мъдростта на една продавачка. От Бистра Величкова.

Как една италианска принцеса става българка. Невена Борисова разказва историята на Мария Луиза – първата княгиня за третото българско царство.

Човек никога не се чувстсва толкова близко до смъртта, както когато е влюбен. Интервю на Лилия Попова с Деница Дилова за новия й роман „Безумецът от Таро“.

Момиче на прозореца. Разказ от Денка Илиева

Как да спасим себе си и кърменето. От Десислава Пеева

Балкон по Сорентино. От Ева Борисова

Малък зелен оазис. От Вержиния Костова

Рецепти от кулинарно училище Аmuse Bouche

Диетите не са ефективни за контролиране на теглото. Мит е, че бебетата са „бял лист за писане”, твърди неврологът Сандра Амод. От Невена Борисова

Дарявайте, за да няма търговци на кръв. Интервю на Йоана Гъндовска с проф. Фани Мартинова, директор на Националния център по трансфузионна хематология

Виненият маршрут Cigales в Испания: И хайде здраве и хубаво вино. От Ивайло Харалампиев

Три жени във Виетнам. От Бойка Трифонова  

Стихове от Димана Йорданова    

Модни тенденции с Ирина Белчева

По selfie-то посрещат. От Соня Славчева

Андре Рийо – крал на валса, „класически“ Бийтълс, романтик в замък и… добър бизнесмен

 

От броя

Абонамент